Motorola lanseaza Razr i, cu procesor Intel

Miercuri, 19 Septembrie 2012, ora 09:22
1398 citiri
Motorola lanseaza Razr i, cu procesor Intel

Proaspat achizitionata de Google, Motorola a lansat un nou smartphone din seria Razr, dupa ce a prezentat deja la inceputul lui septembrie Razr M, aceste noi telefoane concurand cu noile modele iPhone si Samsung.

Cu un ecran de 4,3 inci si utilizand tot sistemul de operare Android, Razr i este similar lui Razr M, diferenta principala fiind procesorul Intel, diferit de cel Qualcomm, al lui Razr M, arata Reuters.

Utilizarea procesoarelor Intel este neobisnuita in industria smartphone-urilor, puternicele procesoare fiind dificil de adaptat dispozitivelor mobile care se bazeaza pe baterie, dar cunoscutul producator incearca sa recupereze in acest domeniu.

Principalele avantaje ale lui Razr i promovate de producatori sunt bateria, ce are o capacitate cu 40% mai mare decat a iPhone 4S si camera foto capabila de a fotografia 10 cadre intr-un interval de sub o secunda. Si procesorul Intel va oferi o viteza mult mai mare la schimbarea aplicatiilor active, conform managerului general Motorola pentru Marea Britanie si Irlanda, Andrew Morley.

Fiind principala diferenta dintre ultimele telefoane lansate de Motorola, performanta procesorului Intel va putea fi evaluata cel mai bine la utilizarea Razr i.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#lansare Razr i, #Motorola Razr i , #Modele telefoane