Samsung Galaxy S III intra pe piata. Care sunt noutatile

Vineri, 04 Mai 2012, ora 09:46
1466 citiri
Samsung Galaxy S III intra pe piata. Care sunt noutatile

Samsung Galaxy S III a fost lansat joi seara si vine cu multe noutati fata de predecesoarele sale.

Noul telefon al celor de la Samsung vine cu un ecran masiv, de 4,8 inci, are o grosime de doar 8,6 mm si cantareste 133 de grame.

Telefonul introduce recunoasterea faciala. Display-ul nu va intra in standby daca citesti ceva pentru mai mult timp, ceea ce e de folos. De altfel, daca vrei sa dai un mesaj cuiva si decizi sa ii suni in schimb, tot ce trebuie sa faci e sa duci telefonul la ureche, iar Galaxy S III va suna in mod automat persoana respectiva.

Si camera foto vine cu functie de recunoastere faciala care va face notite si iti va grupa in mod automat pozele. De exemplu, iti va pune toate pozele familiei. De altfel, prietenii din pozele pe care tocmai le-ai facut vor primii si ei imaginile, in mod automat.

Mai mult, pentru a trimite cuiva o fotografie, spre exemplu, in loc sa te folosesti e functia Bluetooth, poti sa "ciocnesti" doua telefoane si ele se vor conecta prin NFC.

In ceea ce priveste camera foto, aceasta iti permite sa faci mai multe poze una dupa alta, in modul "burst". Telefonul va identifica cea mai buna captura si o va salva pe aceea.

Telefonul vine si cu egalizator audio, care garanteaza o calitate mai mare a telefoanelor.

Pentru SUA, telefonul va fi compatibil cu retelele 4G, iar pentru restul lumii cu cele 3G. In Europa, telefonul va fi lansat pe 29 mai.

#Samsung Galaxy S3, #samsung galaxy SIII, #lansare samsung galaxy SIII, #dotari samsung galaxy SIII , #Modele telefoane