Telefonul mobil sub forma de manusa (Video)

Duminica, 06 Mai 2012, ora 13:12
3229 citiri
Telefonul mobil sub forma de manusa (Video)

Artistul Bryan Cera a creat un telefon portabil sub forma unei manusi, intitulat Glove One.

Dispozitivul are un aspect ingenios, functionand perfect ca un telefon mobil. Nu exista planuri pentru comercializarea acestui aparat, potrivit The Verge.

Bryan Cera spune ca Glove One reflecta dezvoltarea noastra ca fiinte umane prin intermediul unui sprijin ambivalent pe tehnologie, ca si "o sarbatoare a libertatii pe care o cautam in instrumentele create de noi".

Bryan Cera planuieste sa rafineze acest prototip si sa lanseze in curand un tutorial despre cum se poate construi Glove One.

In ceea ce priveste telefoanele ceasuri, in 1999, Samsung lansa primul watchphone din lume, modelul SPH-WP10, care a devenit un produs de baza in industria telefoanelor mobile. In 2009, Samsung lansa telefonul ceas Samsung S9110, cu ecran touch screen.

Sony SmartWatch, bazat pe sistemul de operare Google, este un ceas alcatuit din doua elemente de baza: carcasa, la nivelul careia se regasesc toate componentele sale electronice, si bratara, care serveste drept suport pentru ceasul in sine, asigurand fixarea acestuia la incheietura, ansamblul cantarind in total 15 grame.

Afisajul are o diagonala de 1,3 inchi, cu rezolutie de 128 x 128 pixeli, iar bateria asigura o autonomie de 14 zile in stand-by si circa 4 zile in regim de utilizare, incarcarea ulterioara realizandu-se prin intermediul unui conector USB.

#telefon portabil manusa, #telefon mobil manusa, #telefon ceas , #Modele telefoane