Apple nu tine cont de dorintele lui Steve Jobs pentru iPhone 5

Miercuri, 23 Noiembrie 2011, ora 20:32
2136 citiri
Apple nu tine cont de dorintele lui Steve Jobs pentru iPhone 5

iPhone 5, care va fi lansat in 2012 nu va respecta ultima dorinta a lui Steve Jobs. El si-a dorit un produs complet diferit fata de iPhone 4 si 4s, principala modificare fiind designul smartphone-ului.

Principala modificare a telefonului este legata de o dorinta a cofondatorului Apple, Steve Jobs, care nu a fost respectata de catre cei care au proiectat iPhone 5. Acesta nu a vrut ca iPhone-ul sa aiba un ecran mai mare, dar cei care lucreaza la ultimul model de smartphone nu au tinut cont de dorinta lui.

"Ni s-a spus ca noul iPhone va avea un ecran de 4 inchi si va fi cu 8 milimetri mai lung decat inainte, avand o carcasa de metal (probabil aluminiu)", informeaza site-ul iLounge, citat de Daily Mail.

"Se asteapta sa apara in vara lui 2012 si este inca in faza de cercetare, nu de prima productie. Suspectam ca rezistenta slaba a bateriei a distrus prima versiune a telefonului", a declarat o sursa din interiorul Apple pentru iLounge.

Noul telefon va beneficia de un serviciu asemanator celui Siri, care se va numi "Asistent".

Apple a prezentat iPhone 4S pe 4 octombrie de catre CEO-ul Apple, Tim Cook, cu o zi inainte ca Steve Jobs sa treaca in nefiinta. Smartphone-ul a starnit valva in randul publicului, cozile fiind imense in momentul in care produsul a devenit disponibil in Statele Unite, Marea Britanie si Japonia.

Prima persoana care a reusit sa achizitioneze un iPhone 4s este un fost gunoier din Marea Britanie, Rob Shoesmith, care a stat timp de doua saptamani in fata magazinului Apple din Covent Garden (Londra).

#iPhon 5 lansare 2012, #asemanari iPhone 4, #Steve Jobs planuri , #Oferte telefoane