Galaxy Nexus pentru 199 dolari? O halucinatie?

Vineri, 25 Noiembrie 2011, ora 20:48
1542 citiri
Galaxy Nexus pentru 199 dolari? O halucinatie?

Nu, nu este o halucinatie! Mai multe companii ofera smartphone-ul Galaxy Nexus cu sistem de operare Android la preturi de 199 de dolari. Acesta solutie este in mod evident incercarea Samsung si Google de a face fata concurentei.

AndroidPolice anunta faptul ca ofertele facute de o companie numita NetShelter, specializata in marketingul online si in intermedierea dintre producatori si vanzatori, transmite Techcrunch.

Anunturile par sa fie reale, insa exista o serie de discordante. In anuntul companiei, produsele ar urma sa fie lansate pe piata la data de 29 noiembrie, insa exista zvonuri conform carora lansarea ar fi pe data de 8 decembrie.

In plus, daca dai click pe optiunea "Afla mai mult" vei fi indreptat catre o pagina pe care nu apare prezentat niciun Nexus.

Un smartphone cu sistem Android costa in mod normal 299 de dolari si de aceea o reducere de 100 de dolari vine ca un soc pentru orice cumparator.

Cu toate acestea, specialistii se tem ca reducerea este datorata unor probleme tehnice decat destinata cresterii vanzarilor in perioada sarbatorilor.

"Reducerea pentru un produs care abia a fost lansat pe piata dupa o indelungata asteptare, insa a lansa un produs cu un pret mai mic, pentru a ridica apoi pretul, nu este logic", spus specialistii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Nexus Galaxy sistem Android, #pret smartphone Galaxy , #Preturi telefoane