Orange, Vodafone si Cosmote se bat in oferte de Sarbatori. Vezi ce poti cumpara

Miercuri, 14 Decembrie 2011, ora 08:23
5645 citiri
Orange, Vodafone si Cosmote se bat in oferte de Sarbatori. Vezi ce poti cumpara
Smartphone, cadou de Craciun

Pentru operatorii de telefonie mobila, luna decembrie este cea mai ocupata din an. Tentati de ploaia de oferte speciale, romanii au luat deja cu asalt magazinele pentru a-si reinnoi telefonul mobil sau pentru a gasi cadoul potrivit pentru familie si prieteni.

Cu toate ca bugetele destinate cadourilor de sarbatori au fost drastic reduse din cauza crizei, magazinele de jucarii, electronice sau telefoane mobile inregistreaza in continuare crestere masive ale vanzarilor, in luna decembrie.

Conform unui studiu recent al companiei de cercetare de piata Mednet, 3,5% dintre romani au de gand sa ofere telefoane mobile celor dragi in noaptea de Craciun. Acest procent se traduce, spre exemplu, in cresteri de pana la 100% a vanzarilor de telefoane inteligente.

"In perioada sarbatorilor, vanzarile la smartphone-uri se dubleaza fata de o luna obisnuita", a declarat pentru Business24.ro Andrei Oltei, manager al departamentului de terminals portofolio, din cadrul Vodafone Romania.

"Perioada sarbatorilor este cunoscuta pentru cresterile pe care le aduce in vanzari, fie ca vorbim de sectorul telecom sau nu", sune si Alexandu Munteanu, sales operations senior manager, in cadrul Cosmote Romania. "Traditional deja, Cosmote a inregistrat cresteri in preajma sarbatorilor de iarna atat datorita promotiilor, cat si a faptului ca produsele de telecomunicatii sunt in topul cadourilor oferite familiilor sau celor apropiati".

Telefoane la preturi de nimic

Business 24 a dat o raita prin magazinele operatorilor pentru a afla cele mai interesante oferte din aceasta perioada.

Chiar daca internetul mobil sau tabletele au prins teren in ultima perioada, Orange, Vodafone si Cosmote pun in continuare accent pe produsele si serviciile clasice.

"Am construit oferta de sarbatori in jurul celor mai apreciate beneficii: preturile telefoanelor si minutele nationale", a declarat Dorin Odiatiu, marketing director in cadul Orange Romania.

Astfel, pentru cei care vor sa-si reinnoiasca abonamentele in luna decembrie, Orange a pregatit telefoane la preturi aproape simbolice: LG A225 la 5 euro, Nokia C1-01 la 15 euro si Samsung S5610 la 45 euro.

Cei care vor un smartphone performant pot alege intre iPhone 4S la 179 euro, LG Optimus Black la 49 euro sau Nokia 700 la 59 euro.

La Cosmote Romania, printre ofertele speciale lansate cu ocazia sarbatorilor se afla o varietate foarte mare de telefoane la doar 1 leu, impreuna cu diferite variante de abonament. Printre acestea se numara: Nokia 500, Nokia C3, Samsung S5670 Galaxy Fit, Nokia C2-03, LG e510 Univa, Motorola Fire, Sony Ericsson Spiro si altele.

Daca sunteti client Vodafone si doriti sa va prelungiti contractual, puteti achizitiona gratis telefonul Vodafone Smart, impreuna cu un abonament ce include 250 MB de trafic pe internet. Pentru abonamentul 500 MB, puteti cumpara telefonul Samsung Galaxy Gio pentru 19 euro.

#oferte telefoane, #promotii telefoane, #preturi telefoane, #cadouri craciun , #Promotii telefoane