5 aplicatii care te ajuta sa-ti tii promisiunile in 2013

Joi, 27 Decembrie 2012, ora 14:53
2929 citiri
5 aplicatii care te ajuta sa-ti tii promisiunile in 2013

Multi dintre noi incepem noul an promitandu-ne diverse lucruri: sa traim mai sanatos, sa facem mai multe economii si, in general, sa ne imbunatatim stilul de viata.

Dar multe dintre promisiunile pe care ni le facem "le uitam" la fel de repede. Din fericire, exista cateva aplicatii pentru smartphone care ne ajuta sa ne tinem de cuvant in 2013 (sursa: Mashable). Iata cateva dintre ele:

Promisiune: sa slabesc

Aplicatie: MyFItnessPal Calorie Counter, disponibila si pe Android, BlackBerry, iOS si Windows.

In batalia contra greutatii trebuie sa stim cate calorii consumam, dar acest lucru poate fi o sarcina dificila si greu de contabilizat. Cu MyFitnessPall poti tine un jurnal al alimentatiei tale, care iti arata cat de mult poti manca si totusi sa slabesti. De asemenea, aplicatia iti permite accesul la o comunitate larga de utilizatori, pentru a gasi curaj si inspiratie.

Promisiune: sa fac mai mult sport

Aplicatie: Fitness Buddy, disponibila pe Android si iOS

Aceasta aplicatie poate fi antrenorul tau personal, care sa te ghideze astfel incat sa obtii cele mai bune rezultate cu ajutorul exercitiilor fizice. Nu toata lumea isi poate permite sesiuni private cu un antrenor de fitness. Aceasta aplicatie, produsa de Azumio, care costa doar un dolar, ofera programe de antrenament pentru toata lumea. Aplicatia iti permite accesul la o baza de peste 1.000 de licpuri si ilustratii si iti arata modul corect in care trebuie facute exercitiile.

Utilizatorul poate tine un jurnal al prorgresului si poate primi informatii detaliate despre ceea ce a facut de-a lungul timpului.

Promisiune: sa ma las de fumat

Aplicatie: Livestrong MyQuit Coach, disponibila pe iOS, sau QuitNow! Pro, disponibila pe Android.

Daca incerci sa te lasi de fumat si nu reusesti de unul singur, ai nevoie de asistenta, pentru a descoperi cum se poate trai si fara nicotina. Livestrong MyQuit costa patru dolari si te ajuta sa-ti dezvolti un plan despre cum sa te lasi de fumat, dar iti tine si evidenta programului. QuitNow! Pro este o aplicatie similara, pentru Android, care costa trei dolari.

Aceasta aplicatie mai include, in plus, chat cu prietenii din retea.

Promisiune: sa economisesc mai mult

Aplicatie> Mint.com, disponibila pe Android si iOS.

Asta-i una dintre cele mai grele promisiuni de tinut, dar aplicatia Mint.com te ajuta sa stii cati bani iti intra si cati iti ies din gestiunea personala. Poti introduce achizitiile pe care le faci si poti tine un jurnal detaliat in ceea ce priveste cumparaturile. Aplicatia te ajuta sa-ti creezi un buget, pe anumite categorii de cheltuieli, cum ar fi mancare sau distractie.

Promisiune: sa fiu mai organizat

Aplicatie> Astrid, disponibila pe Android si iOS.

Listele sunt cei mai buni prieteni ai tai cand vine vorba de tinut o promisiune. Listele sunt cu atat mai valoroase cu cat sunt mai organizate. Astrid este o aplicatie gratuita care te ajuta sa-ti organizezi munca si obiectivele personale si le sincronizeaza pe toate dispozitivele tale, smartphone, tableta si computer.

Pentru vorbitorii de limba engleza, intrarile pot fi dictate, in loc sa fie scrise. Listele pot fi chiar publice si impartasite cu prietenii.

#aplicatii smartphone 2013, #aplicatie sport smartphone, #aplicatie slabit smartphone, #aplicatie fumat smartphone , #Smartphone