Allview actualizeaza sistemul de operare al smartphone-ului P5 Quad. Vezi aici noutatile

Miercuri, 18 Decembrie 2013, ora 14:45
2142 citiri
Allview actualizeaza sistemul de operare al smartphone-ului P5 Quad. Vezi aici noutatile

Allview, un important producator roman de terminale mobile, a pus in circulatie o noua versiune de soft pentru smartphone-uri P5 Quad.

Prin aceasta, se face trecerea de la versiunea 4.1 a sistemului de operare Android la la versiunea 4.2. Update-ul este recomandat pentru cresterea performantei si vitezei de procesare.

Noi functii si aplicatii, disponibile pentru P5 Quad

Prin aceasta versiune a sistemului de operare, smartphone-ul va fi compatibil cu o serie de functii Air Gesture, care permit interactiunea ultilizatorilor cu telefonul fara atingere, precum si cu functii Smart Gesture (apelare inteligenta, raspuns inteligent, pauza alarma).

Printre facilitatile aduse de actualizarea de soft sunt si noi functii ale camerei: fotografiere panoramica, background cleanup, best picture, smile detection, V-Gesture si fotografiere cu tasta de volum.

Alte beneficii ale update-ului sunt un panou de setari customizabil, noi aplicatii (aplicatie meteo, aplicatie pentru gestionarea fisierelor, Manager App), o interfata noua a aplicatiei "Galerie", functia "Shake to clean", functie de back-up pentru contacte, sms, call history, calendar si e-mail.

P5 Quad va fi compatibil cu Miracast

De asemenea, P5 Quad va fi compatibil cu noua tehnologie Miracast (wireless display), care permite transferul imaginii si al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI.

Smartphone-ul Allview P5 Quad a fost lansat in februarie 2013 si are un procesor Quad Core de 1,2 GHz, display IPS LCD de 4,5 inch, camera foto principala Omnivision de 8MP si baterie de 2100 mAh.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#allview smartphone, #update software, #allview update , #Smartphone