Ascend W1, primul smartphone Huawei cu Windows Phone 8

Miercuri, 09 Ianuarie 2013, ora 15:58
2324 citiri
Ascend W1, primul smartphone Huawei cu Windows Phone 8

Huawei a prezentat primul sau smartphone cu Windows Phone 8 in cadrul CES 2013, modelul Ascend W1.

Acesta W1 masoara 10.15 mm in grosime si incorporeaza un ecran IPS LCD 480 x 800 de 4 inci cu tehnologia OGS, precum si procesorul de varf dual-core Qualcomm Snapdragon™ S4 MSM8230 de 1.2 GHz si GPU-ul Adreno 305.

Ascend W1 beneficiaza de o baterie de 1950 mAh, avand un timp de standby de 470 ore, cel mai mare timp dintre smartphone-urile din categoria sa.

Modelul se bucura de un design modern si vine intr-o varietate de culori precum albastru, rosu, negru si alb, se precizeaza intr-un comunicat de presa al companiei.

Telefonul are un ecran IPS LCD cu tehnologie de ultima generatie pentru a oferi o vizibilitate perfecta in orice conditii de iluminare, iar sistemul de operare Windows Phone 8 permite customizarea si fixarea de Live Tiles cu subiecte de interes personal si update-uri in timp real.

"Adaugarea modelului Ascend W1 la portofoliul nostru de produse ofera acces consumatorilor la o gama si mai variata de smartphone-uri Huawei. La un pret cu care consumatorii vor rezona, Ascend W1 subliniaza angajamentul nostru de a aduce smartphone-urile la indemana oricarui consumator, indiferent cine e sau ce isi doreste de la telefonul sau", a declarat Richard Yu, CEO, Huawei Consumer Business Group.

HUAWEI Ascend W1 va fi disponibil in China si Rusia incepand din ianuarie 2013, urmand ca apoi sa ajunga si in Europa de Vest, Orientul Mjlociu, SUA si alte tari selectionate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#telefon Ascend W1, #smartphone Huawei Windows 8, #lansari smartphone CES, #lansari Huawei, #lansare Huawei Ascend W1 , #Smartphone