FOTO Un nou smartphone Allview, A5 Quad, este disponibil in piata. Vezi aici pretul

Joi, 09 Ianuarie 2014, ora 15:11
4243 citiri
FOTO Un nou smartphone Allview, A5 Quad, este disponibil in piata. Vezi aici pretul

Allview a lansat smartphone-ul A5 Quad, este dotat cu un procesor Quad Core de 1,3 GHz, display de 4,3'', doua camere foto, cu sistem de operare Android 4.2 Jelly Bean si compatibil cu tehnologia HD Voice, fiind cel mai accesibil din gama companiei.

"Destinat celor care vor sa se bucure de toate facilitatile unui smartphone performant la un pret accesibil, A5 Quad ofera viteza de procesare sporita, o experienta fluenta de browsing si multi-tasking si o interfata prietenoasa", a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

A5 Quad are conectivitate 3G prin HSPA+, Bluetooth si Wi-Fi

Noul device este dotat cu o camera principala de 5MP cu Auto Focus, Led Flash, functie de inregistrare video Full HD si fotografiere HDR.

Camera dispune de functiile panoramic photo, best picture, background clearup si face detection. In partea frontala a telefonului se afla o a doua camera foto care faciliteaza convorbirile video.

A5 Quad ofera conectivitate 3G prin HSPA+, Bluetooth si Wi-fi direct.

Smartphone-ul este compatibil cu tehnologia Miracast care permite transferul imaginii si al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireles display Smart2View.

Smartphone-ul A5 Quad este disponibil in doua variante de culoare (alb si negru) si poate fi achizitionat din magazinele partenere la pretul de 599 lei.

#allview smartphone, #pret terminal , #Smartphone