Hotelurile de lux trec la check-in de pe telefon

Sambata, 12 Octombrie 2013, ora 16:49
1062 citiri
Hotelurile de lux trec la check-in de pe telefon
Foto: luxuo.com

Membrii Marriott Rewards sau Ritz-Carlton Rewards, posesori ai unui telefon iPhone sau Android, pot face check-in direct de pe telefon cu ajutorul unei aplicatii menite sa-i scuteasca pe clienti de timpul pierdut la receptie.

Astfel, cu o zi inainte de sosirea la hotel, la ora 16.00, clientul va primi o notificare prin telefon, fiind intrebat daca doreste sa isi faca check-in-ul.

Un simplu click "Da", urmat de comunicarea orei estimate de sosire la hotel este suficient, clientul urmand sa fie anuntat atunci cand este gata camera, iar cheia va fi pregatita la receptie, la desk-ul Mobile Check-In.

In acest moment aplicatia Mobile Check-in este disponibila doar la hotelurile Marriott din SUA si Canada. Extinderea in teritoriul international (in afara granitelor SUA si Canada) se va face incepand cu 2014.

"Cat priveste implementarea si in Romania, nu putem comunica un orizont de timp in acest moment, insa, de indata ce va fi disponibila, vom urma si noi trendul", au declarat oficialii Marriott Romania pentru Business24.

O.D.

#mobile check in, #check in telefon, #aplicatie check in hotel, #Marriott check in telefon , #Smartphone