Inarmeaza-te cu cel mai elegant telefon inteligent

Sambata, 05 Octombrie 2013, ora 00:00
3507 citiri
Inarmeaza-te cu cel mai elegant telefon inteligent
Foto: digitaltrends.com

Vertu a lansat Vertu Constellation, un smartphone care seamana mai mult cu modelele in voga acum decat predecesorul sau, Vertu TI. Imbracat in piele si cu cel mai mare ecran de cristal-safir din lume, acest telefon inteligent se potriveste perfect cu ceea ce cautai pana acum.

Pe langa faptul ca este mai impresionant din punct de vedere tehnic decat TI, modelul este mai putin dramatic decat predecesorul sau, pastrand, insa, stilul specific Vertu.

Ecranul are 4,3 inci, mult mai mare in comparatie cu cel de 3,7 inci al Vertu TI, si o rezolutie de 720 de pixeli. Ecranul este, si de aceasta data, din safir cristal (cel mai mare ecran de telefon din cristal safir din lume), ceea ce il face extrem de rezistent la zgarieturi, in timp ce carcasa din titan este imbracata in piele din diverse culori de la negru, portocaliu pana la "Mocha" sau "Raspberry".

Foto: digitaltrends.com

Telefonul are un procesor de 1.7GHz Snapdragon si o camera de 13 megapixeli, o evolutie mai mult decat decenta de la camera de 1.3 megapixeli a modelului TI. Printre alte caracteristici vei intalni o baterie de 1800mAh, NFC, GPS, Wi-Fi si conectivitate 3G HSPA+.

Nu vei avea acces la serviciul Concierge, insa telefonul pastreaza intact sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean.

Foto: digitaltrends.com

Producatorul a anuntat ca Vertu Constellation va intra in magazine incepand cu saptamana viitoare, cu preturi pornind de la 4.900 de euro si va fi vandut prin intermediul buticurilor Vertu si al distribuitorilor autorizati.

#Vertu Constellation lansare, #pret Vertu Constellation, #smartphone elegant , #Smartphone