Noul HTC One (M8) a ajuns oficial in Romania. Afla cat costa

Vineri, 11 Aprilie 2014, ora 09:16
3421 citiri
Noul HTC One (M8) a ajuns oficial in Romania. Afla cat costa

HTC One (M8), urmasul celui mai apreciat smartphone al producatorului taiwanez din 2013, a ajuns in Romania, la un pret de lista de aproape 700 de euro, fara abonament, fiind lansat, oficial, joi seara.

Noul smartphone este echipat cu versiunea upgradata Google Play, dar si cu doua camere foto. HTC One (M8) ajunge pe rafturile magazinelor, unde va putea fi comandat in diverse versiuni de culoare precum gunmetal gray, glacial silver si amber gold.

Toate modelele au carcasa cu design unibody realizata in proportie de 90% din aluminiu slefuit.

Potrivit specificatiilor tehnice, telefonul are un ecran cu tehnologie S-LCD3 si o diagonala marita de la 4,7 la 5 inci. Memoria RAM totalizeaza 2GB, iar pentru spatiu de stocare sunt disponibile doua versiuni, respectiv HTC One M8 cu 32GB sau 64GB, ambele prevazute cu slot microSD.

In plus, utilizatorii beneficiaza de facilitatea unui spatiu de stocare a informatiilor de 50GB gratuit in contul Google Drive, disponibil timp de doi ani.

HTC One (M8) este livrat cu versiunea Android 4.4 KitKat, iar in centrul atentiei exista noua interfata HTC Sense 6.0, incluzand o colectie generoasa de teme pentru personalizarea telefonului.

Totodata, prin intermediul functiei Motion Launch se poate realiza lansarea directa a aplicatiilor sau a altor comenzi folosind miscari simple aplicate pe suprafata ecranului.

HTC One (M8) permite activarea camerei foto prin simpla rotire a telefonului in pozitie landscape, realizata tinand apasata clapeta pentru volum.

Lista dotarilor continua cu modul WiFi 802.11ac cu suport dual-band (2.4 si 5GHz), conectivitate LTE, NFC si Bluetooth 4.0, senzor de proximitate, accelerometru si barometru pentru masurarea presiunii atmosferice.

Camera foto dispune de tehnologie UltraPixel, un senzor BSI si o rezolutie de 4MP, iar setul de difuzoare BoomSound cu incinta audio reproiectata permite un volum sonor cu 25% mai mare.

Smartphone-ul producatorului din Taiwan poate fi achizitionat in Romania la un pret de aproape 3.000 de lei (700 de euro), fara abonament la vreunul dintre operatorii telecom de pe piata locala.

Taiwanezii de la HTC au inceput sa produca telefoane mobile sub propria marca in anul 2006, iar patru ani mai tarziu compania a devenit cel mai mare producator de telefoane inteligente care utilizeaza sistemul de operare Android, din SUA, cu o cota de piata de 11,8%.

La inceputul anului 2012, HTC a pierdut pozitia de top in Statele Unite, in favoarea rivalului sud-coreean Samsung.

#HTC One M8, #smartphone HTC One, #HTC One vanzare Romania , #Smartphone