Noutati CES 2014: Huawei lanseaza smartphone-ul Ascend Mate2 4G

Marti, 07 Ianuarie 2014, ora 12:58
1891 citiri
Noutati CES 2014: Huawei lanseaza smartphone-ul Ascend Mate2 4G
Huawei Ascend Mate2 4G

Huawei a lansat astazi modelul HUAWEI Ascend Mate2 4G in cadrul targului CES (Consumer Electronics Show) 2014. Smartphone-ul 4G LTE ofera mai multa putere si un ecran mai mare pentru ca oamenii din intreaga lume sa profite de oportunitati in orice moment.

Cu ecranul sau IPS de 6.1 inci, bateria de 4050 mAh1 si camera frontala de 5 megapixeli, HUAWEI Ascend Mate2 4G este perfect pentru ca utilizatorii sa se bucure de divertisment non-stop si are indeajuns de multa putere pentru ca acestia sa urmareasca 6 filme descarcate sau sa asculte pana la 100 ore de muzica, la o singura incarcare.

"Odata cu HUAWEI Ascend Mate2, aducem beneficiile si avantajele conectivitatii super rapide oamenilor de pretutindeni," a declarat Colin Giles, Vice Presedinte Executiv, Huawei Consumer Business Group. "HUAWEI Ascend Mate2 4G este conceput pentru a veni in intampinarea nevoilor generatiei mobile care vrea divertisment in permanenta, chiar si atunci cand se afla in miscare, precum posibilitatea de a descarca albume foto in cateva secunde sau de a-si folosi smartphone-ul ca si birou mobil."

HUAWEI Ascend Mate2 4G include un puternic procesor quad core de 1,6 GHz si o baterie rezistenta de 4050 mAh pentru ca utilizatorii sa se bucure de multe ore de navigat pe Internet la o singura incarcare. Mai mult, noul model vine cu o tehnologie unica de economisire a energiei care imbunatateste performanta acestuia cu mai bine de 30%, in comparatie cu alte smartphone-uri din categoria sa.

HUAWEI Ascend Mate2 4G are o grosime de 9,5 mm, iar forma sa stilata si ergonomica permite ca telefonul sa fie utilizat cu usurinta. HUAWEI Ascend Mate2 4G vine cu interfata proprietara Huawei, Emotion UI 2.0.2 In plus, intuitiva interfata include tehnologia Huawei One-Hand UI datorita careia telefonul poate fi utilizat cu o singura mana, acum mult mai usor datorita raportului ecran - corp de 79% al HUAWEI Ascend Mate2 4G.

Functia Floating Window ofera accesul la note, mesaje, calendar si calculator in orice moment, iar interfata Huawei Simple UI permite personalizarea usoara, perfecta pentru cei care vor sa isi pastreze ecranul simplu.

Usurinta in utilizare in orice situatie este asigurata de catre functii speciale precum Gloves Mode si Driving mode cu ajutorul carora utilizatorii pot folosi telefonul chiar si atunci cand poarta manusi sau cand conduc.

Un ecran confortabil pentru navigare

Masurand 6,1 inci, ecranul larg al modelului HUAWEI Ascend Mate2 4G este ideal pentru vizualizarea documentelor, urmarirea filmelor sau navigarea printre fotografii. Utilizatorii pot surprinde momentele frumoase si pot vizualiza fotografiile, datorita camerei principale BSI de 13 megapixeli a smartphone-ului HUAWEI Ascend Mate2 4G, cu o deschidere de 2.0, care realizeaza fotografii clare, la o calitate profesionala, indiferent de situatie. Mai mult, camera frontala a telefonului, de 5 megapixeli, cu panorama verticala si functia de retus al fetei Auto Face Enhancement, da ocazia utilizatorilor sa faca fotografii de tip selfie mult mai usor si distractiv.

Pentru a tine pasul cu stilul de viata alert din ziua de astazi, HUAWEI Ascend Mate2 4G ofera conectivitate peste tot. Fie ca utilizatorul se afla la birou, pe drum sau acasa, conectivitatea CAT4 LTE a smartphone-ului HUAWEI Ascend Mate2 permite descarcarea de filme in cateva minute sau incarcarea de fisiere pentru serviciu intr-o clipita, cu viteze de pana la 150 Mbps. Din gama de optiuni pentru conectivitate nu puteau lipsi WiFi si Bluetooth 4.0.

Pentru a adauga mai multa distractie si culoare noului smartphone, accesorii suplimentare, precum casti Bluetooth, huse si o baterie externa, vor fi disponibile spre cumparare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Huawei Ascend Mate2 4G, #smartphone Huawei Mate2 , #Smartphone