(P) Oau.ro lanseaza noile modele de accesorii, huse folii si carcase pentru Samsung Galaxy S7

Marti, 22 Martie 2016, ora 17:30
3307 citiri
(P) Oau.ro lanseaza noile modele de accesorii, huse folii si carcase pentru Samsung Galaxy S7

Pe cat de utile, pe atat de fragile - asa ar putea fi caracterizate smartphone-urile, care au devenit mult mai mult decat simple mijloace care faciliteaza comunicatiile.

Noile aparitii de pe piata vin cu tot mai multe facilitati - se impune insa si protectia smartphone-ului, in asa fel incat functionalitatea sa nu fie afectata, iar aspectul sa fie imbunatatit.

Indiferent daca este vorba de un model de smartphone mai vechi sau de cel mai recent model Samsung - Galaxy S7 sau S7 Edge, oricare are nevoie de protectia oferita de huse, folii si accesorii specifice.

Cea mai recenta aparitie de la Samsung a fost indelung asteptata, lansarea oficiala fiind facuta in luna februarie, la Barcelona, in luna martie noile smartphone-uri devenind disponibile si in Romania.

Desi pare surprinzator, solutiile de protectie pentru aceste modele recent lansate au aparut deja, intrucat producatorii s-au pregatit cu stocuri pentru a putea multumi orice preferinte si exigente ale utilizatorilor. Asadar, problema de a gasi o husa Galaxy S7 Edge este dinainte rezolvata.

Intrebarea este insa alta: unde pot fi gasite huse pentru cele mai noi aparitii de la Samsung? Raspunsul este unul simplu: Oau.ro

Huse, folii si accesorii OAU.RO

Magazinul online ofera o gama foarte variata de accesorii smartphone, pentru un plus de protectie, pentru un plus de stil si de personalitate. Chiar daca lansarea oficiala a noilor modele Samsung in Romania are o data mai intarziata, fabrica de accesorii oau.ro nu a fost luata pe nepregatite.

In gama de produse diversificata sunt incluse si modele de huse pentru aceste noi aparitii, dar si folii de protectie de diverse tipuri.

Fara a-si dezminti numele asumat de "fabrica de accesorii", Oau ofera protectie, siguranta si un plus de stil prin accesoriile disponibile in cadrul magazinului virtual.

Nimic nu poate fi mai neplacut decat urmele de uzura si zgarieturile aparute imediat dupa ce s-a achizitionat un smartphone. Pentru a preveni astfel de neajunsuri, oau.ro pune la dispozitia doritorilor o gama variata de huse si folii de protectie, care tin la distanta semnele de uzura si prelungesc durata de viata a smartphone-ului. O consecinta directa ar fi si pastrarea valorii - pentru un smartphone ce urmeaza a fi revandut conteaza foarte mult aspectul, intrucat pretul ii scade cu cat este mai deteriorat.

Solutiile de protectie sunt oferite in forme variate si pentru modele din cele mai diverse. Smartphone-uri realizate de gigantic precum Apple sau Samsung isi gasesc solutii de protectie, huse si accesorii confectionate din materiale de cea mai buna calitate; de asemenea renumita fabrica de accesorii smartphone ofera folii de protectie si huse si pentru alte marci renumite: Nokia, Htc, Sony, Microsoft, LG, Lenovo, Huawei, Acer, Motorola, Blackberry, Alcatel si multe altele.

Cu accent pe calitate si oferind modele de huse si accesorii pentru smartphone-uri de ultima generatie, precum noile telefoane Samsung Galaxy S7 si S7 Edge, Oau.ro reprezinta aliatul ideal pentru cei care cauta o solutie de protectie eficienta.

Investitia intr-un smartphone de ultima generatie trebuie protejata, astfel foliile, husele si accesoriile disponibile in acest magazine virtual completeaza stilul specific pe care orice proprietar de smartphone doreste sa il imprime propriului telefon.

#husa Galaxy S7, #folie Galaxy S7, #accesorii Galaxy S7 , #Smartphone