Un nou smartphone Huawei a fost lansat pe piata: Ascend G6 4G

Marti, 25 Februarie 2014, ora 09:17
1426 citiri
Un nou smartphone Huawei a fost lansat pe piata: Ascend G6 4G

Huawei a lansat smartphone-ul Ascend G6 4G cu ecran qHD de 4,5 inci, o camera frontala de 5 megapixeli si interfata Emotion UI 2.0.

"Huawei Ascend G6 4G este un smartphone elegant, rapid si colorat, conceput pentru a depasi orice bariera," a declarat Richard Yu, CEO al Huawei Consumer Business Group. "Cu ajutorul vitezei oferite de tehnologia 4G, a interfetei extrem de usor de utilizat si a camerelor foto care ofera o multitudine de oportunitati pentru fotografiere, Huawei isi tine promisiunea de a 'Face lucrurile posibile' pentru cat mai multi utilizatori din intreaga lume".

Ecranul qHD de 4,5 inci are rezolutie 960 x 540 si 245PPI (PPI), grosimea modelului este de 7,85 mm, iar greutatea de 115 grame.

Noul smartphone este disponibil in mai multe variante de culori

Noul smartphone este disponibil in mai multe variante de culori, inclusiv negru cu reflexii gri metalizate, roz cu elemente aurii, sau alb cu roz sau auriu. Pentru modelul Huawei Ascend G6 exista si o versiune 3G cu o grosime de 7,5 mm, disponibila in variantele de culoare negru, alb, roz, auriu sau albastru.

Cel mai nou smartphone din portofoliul Huawei are la baza un procesor quad-core de 1,2 GHz si o baterie rezistenta Lithium Polymer de 2000 mAh, care economiseste pana la 30% din energia consumata.

Interfata intuitiva si extrem de usor de folosit a celei mai noi versiuni Emotion UI 2.0 face ca utilizarea smartphone-ului Huawei Ascend G6 4G sa fie la indemana oricui. Ecranul de pornire, precum si optiunile imbunatatite Standard si Simplicity, permit atat navigarea facila, cat si personalizarea telefonului prin intermediul celor aproximativ 1000 de teme disponibile online.

Ascend G6 4G ofera o experienta imbunatatita si in privinta fotografiilor realizate cu smartphone-ul, datorita tehnologiilor propietare Huawei, self-focus si preview screen.

De asemenea, utilizatorii pot adauga o noua dimensiune fotografiilor lor, datorita functiei Voice Photo prin care se poate inregistra un clip audio de 10 secunde care sa insoteasca fotografia realizata.

#huawei mobil, #huawei Ascend, #terminal huawei , #Smartphone