Video. Cum arata Nexus 5, deconspirat de un site francez

Luni, 14 Octombrie 2013, ora 12:19
1511 citiri
Video. Cum arata Nexus 5, deconspirat de un site francez

Prototipul Nexus 5, care ar putea fi lansat chiar in urmatoarele zile, a fost dezvaluit pe internet intr-un clip de peste sapte minute, dupa ce, anterior, manualul de utilizare al smartphone-ului a fost, de asemenea, publicat online.

Terminalul Google va fi produs, si de aceasta data, de LG.

Un portal francez de teste a publicat filmuletul in care se prezinta un prototip de-al lui Google Nexus 5, motiv pentru care este evident semnul "nu este de vanzare" (not for sale). Daca versiunea oficiala va fi operata de noul Android Kit Kat 4.4, terminalul testat de francezi are aceeasi versiune, numai ca aceasta poarta numele Key Lime Pie, una dintre variantele initiale ale Android 4.4.

Google Nexus 5 va avea un ecran de 4.95 inchi, rezolutie full HD, o camera foto de 8 megapixeli si un procesor Snapdragon 800 cu procesor quad-core si 2 GB de RAM. Capacitatea de stocare va fi de 16 sau 32 de GB, fara posibilitatea extinderii.

Desi modelul prezentat in clipul de mai sus este doar un prototip, eventualele modificari ulterioare vor fi doar interne, acesta fiind design-ul final al modelului.

#video Nexus 5, #prototip Nexus 5, #lansare Nexus 5, #specificatii tehnice Nexus 5 , #Smartphone