Video Vezi cum smartphone-ul flexibil LG Flex se "vindeca" singur dupa zgarieturi

Miercuri, 20 Noiembrie 2013, ora 18:41
2066 citiri
Video Vezi cum smartphone-ul flexibil LG Flex se "vindeca" singur dupa zgarieturi

Pentru a demonstra performantele si durabilitatea noului smartphone flexibil LG Flex, cei de la LG ne arata cum telefonul respectiv este intr-adevar capabil sa-si "vindece" zgarieturile produse de corpuri ascutite (chei si un cutit, in cazul de fata).

Dupa cum lesne se poate observa din clipul de prezentare, zgarieturile facute de niste chei devin aproape invizibile dupa un timp, in vreme ce o zgarietura mai adanca, produsa de lama unui cutit, se estompeaza treptat si este mai putin vizibila decat in cazul unui smartphone "obisnuit", materialul plastic policarbonat cu care este acoperit LG Flex fiind ceva mai rezistent decat cel al smartphone-urilor clasice, rigide.

Desigur, trebuie sa avem in vedere si circumstantele speciale in care s-a desfasurat testul respectiv, adica o temperatura constanta de aproximativ 27 de grade Celsius a mediului ambiant. LG Flex face parte, impreuna cu Samsung Galaxy Round, din noul val de smartphones flexibile, carora analistii le prevad un succes comercial considerabil in nisa respectiva de piata.

#smartphone LG, #LG Flex rezistent la zgarieturi, #smartphone flexibil, #LG Flex vindecare zgarieturi , #Smartphone