2Parale dezvolta prima aplicatie mobila de marketing afiliat din Romania

Luni, 31 Martie 2014, ora 15:36
1965 citiri
2Parale dezvolta prima aplicatie mobila de marketing afiliat din Romania

2Parale, cea mai mare retea de afiliere din Romania, a lansat aplicatia mobila Realtime2P, care permite accesul la informatii in timp real despre vanzarile realizate prin platforma, pentru mai bine de 330 de advertiseri. Realtime2P este prima aplicatie mobila de marketing afiliat din Romania.

Proiectul este dedicat, in primul rand, comunitatii afiliatilor si advertiserilor 2Parale, care isi pot personaliza experienta utilizarii aplicatiei prin activarea notificarilor pentru propriile comisioane si filtrarea acestora. De asemenea, aplicatia se adreseaza si celor care doresc sa ramana conectati, constant si in timp real, la dinamica tuturor conversiilor realizate in platforma. Afiliatii 2Parale au generat advertiserilor din retea vanzari in valoare totala de peste 24,8 milioane de euro si mai bine de 515.000 de lead-uri.

Lansata sub sloganul "Oriunde te afli, ia cu tine sunetul banilor!", aplicatia dezvoltata de 2Parale si semnata de Catalin Ilinca este un instrument de marketing afiliat care ofera accesul gratuit, in orice moment, la informatii despre vanzarile realizate in platforma 2Parale, generale si personale, precum si avantajul notificarilor sonore sau pe e-mail, care vor conecta orice utilizator la castiguri.

"Se spune ca banii nu au gust sau miros, dar cu siguranta sunetul lor este unul placut urechilor si portofelului. Aplicatia mobila Realtime2P a fost gandita ca un instrument util de marketing afiliat, care sa demonstreze transparenta actiunilor din 2Parale", a afirmat Bogdan Aron, Managing Director in cadrul companiei 2Parale.

"Ne-am dorit sa ajutam comunitatea de afiliati si advertiseri din 2Parale sa se bucure, oriunde s-ar afla, de informatii relevante si in timp real, precum si de sunetul placut al propriilor castiguri. Mai mult, oferim acces liber tuturor celor care vor sa se conecteze la toate conversiile generate in platforma, fara sa fie inregistrati. Este o buna oportunitate de a lua pulsul unei industrii care are cresteri de doua cifre de la an la an", a completat Aron.

In plus, orice utilizator al aplicatiei poate urmari ce categorii de advertiseri aduc cele mai multe castiguri prin afiliere.

Realtime2P este disponibila, in prezent, doar pentru sistemul de operare Apple iOS si poate fi descarcata din AppStore. Puteti afla mai multe informatii despre aplicatie, accesand 2parale.ro/mobile.

2Parale este o companie de performance marketing: prima si cea mai mare retea de afiliere din Romania si Bulgaria, iar Divizia de PPC (fondata si condusa de Cristian Ignat - unul dintre cei mai cunoscuti specialisti si traineri romani Google AdWords) este agentie Platinum Google Engage. 2Parale e singura retea de marketing afiliat membra a IAB Romania.

Portofoliul 2Parale include peste 330 de campanii (printre care se numara Avon Romania, Elefant, OTP Bank, Microsoft, evoMAG, Koyos, Fashion Days, F64 si Miniprix) si mai bine de 32.300 de afiliati, care au livrat 104 milioane de click-uri si au generat advertiserilor vanzari de peste 90 de milioane de lei (fara TVA).

#2Parale Romania, #aplicatia mobila Realtime2P, #aplicatie mobila marketing afiliat Romania , #Stiri Mobile