Angry Birds: L-ai terminat deja? Iata inca opt jocuri

Marti, 17 Ianuarie 2012, ora 12:47
3066 citiri
Angry Birds: L-ai terminat deja? Iata inca opt jocuri

Sunt similare cu Angry Birds si au peste 600 de niveluri. Vezi cu ce alte jocuri iti mai poti pierde timpul pe telefonul mobil, in cazul in care Angry Birds nu mai este o noutate pentru tine.

1. Stupid Zombies

Seamana cu Angry Birds, numai ca este un joc mult mai sangeros. Dar regula de baza este aceeasi: trebuie sa distrugi creaturile zombie. Si poti face asta timp de 600 de niveluri, daca ai rabdare.

2. Aiko Island

Esti intr-o cursa contra cronometru, in care trebuie sa tii intacte blocurile Aikos albastre si sa scapi de cele rosii.

3. Sky Burger

Ploua cu hamburgeri! Dupa ce ti se da o ordine specifica pentru un hamburger, ai sarcina de a-l crea, in timp ce ingredientele iti pica din cer. Pentru a juca acest joc trebuie sa ai stomacul tare sau sa fii satul.

4. Fruit Ninja

Daca nu ploua cu hamburgeri, macar sa ploua cu alternative cevam ai sanatoase, precum fructe. Ai o sabie la indemana si trebuie sa tai fructele, in timp ce acestea pica, iarasi, din cer. Ia un pahar cu apa langa tine in timp ce joci, ti s-ar putea face sete.

5. Cube Runner

Aseaza-te in scaun si pregateste-te sa conduci printre o mare de cuburi colorate, aranjate in scheme complicate. Din fericire, acest joc are niveluri de dificultate diferentiate: easy, medium si hard.

6. Words with Friends

Este un joc identic cu Scrabble, iar cea mai provocatoare parte a acestui joc este faptul ca il poti juca in timp real cu prietenii. Poti juca cate jocuri doresti, iar aplicatia te avertizeaza cand este randul tau sa muti.

7. Birds'n'Blocks

De data asta pasarile nu mai sunt furioase, iar jucatorul trebuie sa aiba grija ca ele sa nu cada de pe platforma pe care ele stau, in timp ce se chinuie sa scape de blocurile de piatra din care este compusa aceasta.

8.RunStickRun!

Ai grija, acest joc poate deveni frustrant. Trebuie sa ai grija ca figurina in forma de om sa nu cada in gol in timp ce alearga. Vei primi ajutor din partea avioanelor sau masinilor care iti apar in cale, dar timpul este limitat.

Sursa: Mashable

#jocuri smartphone, #angry birds smartphone , #Stiri Mobile