Angry Birds Space nu va fi Windows Phone, decizie care loveste Nokia

Vineri, 23 Martie 2012, ora 20:12
1211 citiri
Angry Birds Space nu va fi Windows Phone, decizie care loveste Nokia

"Suntem pe primul loc in magazinul de aplicatii al Windows Phone, dar ar fi un efort prea mare pentru noua versiune, ar trebui sa rescriem complet aplicatia", a declarat Peter Vesterbacka, directorul de marketing al producatorului finlandez al jocului, Rovio Entertainment Oy.

Vesterbacka a aratat ca Rovio a lansat joi vanzarea noii versiuni a jocului pentru iPhone si telefoanele dotate cu platforma Android a Google, dar nu intentioneaza sa realizeze o varianta a Angry Birds Space si pentru Windows Phone.

Nokia mizeaza pe sistemul de operare Windows Phone pentru relansarea afacerilor cu smartphone-uri. Lipsa Angry Birds ar putea ingreuna eforturile companiei de a atrage utilizatorii pasionati de jocuri si a convinge dezvoltatorii de aplicatii ca platforma se dezvolta.

"Este ingrijorator pentru Windows Phone, intrucat sugereaza ca Rovio nu are incredere in viitorul platformei. Avand in vedere ca prima versiunea a jocului este deja pe primul loc in magazinul de aplicatii al Windows Phone, este clar ca nimeni altcineva nu se va astepta sa castige bani cu aplicatii pentru aceasta platforma", a declarat Richard Windsor, analist la Nomura.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Angry Birds pe Windows Phone, #Angry Birds Nokia , #Stiri Mobile