Bitdefender Mobile Security, in topul solutiilor pentru Android

Luni, 10 Septembrie 2012, ora 15:36
1682 citiri
Bitdefender Mobile Security, in topul solutiilor pentru Android

Bitdefender Mobile Security s-a clasat in topul industriei de solutii de securitate pentru mobile atat la protectia impotriva virusilor de Android, cat si din punct de vedere al impactului pe care il are asupra bateriei telefonului, potrivit testelor realizate de organizatia independenta de analiza AV-Comparatives.

Testarea realizata de AV-Comparatives pe 13 produse software de securitate pentru Android a relevat ca Bitdefender Mobile Security se claseaza in categoria produselor de top in ceea ce priveste protectia impotriva virusilor. BMS a identificat intre 98 si 100% din virusii de Android, din mai mult de 18.000 de aplicatii periculoase.

In cadrul evaluarii AV-Comparatives, specialistii organizatiei independente au mentionat printre calitati interfata web foarte intuitiva care permite controlul multiplelor dispozitive, gama larga de comenzi prin SMS si caracteristicile modulului Anti-Theft.

In fiecare zi, tehnologia Bitdefender protejeaza datele digitale ale aproximativ 400 milioane de utilizatori individuali si companii din intreaga lume.

AV-Comparatives a testat, alaturi de Bitdefender si avast! Mobile Security, ESET Mobile Security, F-Secure Mobile Security, IKARUS mobile.security, Kaspersky Mobile Security, Lookout Premium, McAfee Mobile Security, Qihoo 360 Mobilesafe, Sophos Mobile Security, Trend Micro Mobile Security, TrustGo Antivirus & Mobile Security, Webroot SecureAnywhere Mobile si Security & Antivirus Premier.

#solutie securitate smartphone, #Bitdefender solutie Android, #Bitdefender securitate smartphone Android , #Stiri Mobile