Ce telefoane folosesc cei mai puternici oameni de pe planeta

Marti, 25 Martie 2014, ora 10:30
7908 citiri
Ce telefoane folosesc cei mai puternici oameni de pe planeta
Foto: The Telegraph

Conducatorii celor mai mari puteri ale planetei trebuie sa vorbeasca si ei la telefonul mobil, chiar daca asta le da mari batai de cap serviciilor secrete, care trebuie sa le asigure siguranta si intimitatea.

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, detine un model BlackBerry, dar consilierii sai in probleme de securitate ar vrea sa-l schimbe cu un smartphone bazat pe sistemul de operare Android, potrivit The Telegraph.

The Wall Street Journal a scris ca modelele testate de Casa Alba provin de la Samsung si LG, ca alternative viabile la BlackBerry.

"Putem confirma ca Agentia de comunicatii a Casei Albe, in concordanta cu restul Deparatmentului Apararii, testeaza si foloseste o varietate de dispozitive mobile", a declarat purtatorul de cuvant al Departamentului Apararii.

Atat Barack Obama, cat si premierul britanic, David Cameron, au insistat pentru ...citeste mai departe despre "Ce telefoane folosesc cei mai puternici oameni de pe planeta" pe Ziare.com

#telefoane mobile presedinti, #cele mai importante telefoane mobile, #smartphone Obama Merkel Cameron, #telefon BlackBerry Obama, #smartphone Putin Kim Jong , #Stiri Mobile