Cele mai cumparate abonamentele de telefonie mobila

Vineri, 23 Decembrie 2011, ora 10:13
1570 citiri
Cele mai cumparate abonamentele de telefonie mobila

Orange Romania se afla pe primul loc in tipul preferintelor utilizatorilor, la mica distanta de Vodafone, potrivit unui raport semestrial realizat de catre Mobime.ro, in urma analizei datelor introduse de catre vizitatorii site-ului.

Prin intermediul comparatorului, utilizatorii au analizat ofertele la abonamente, preturile la telefoane si au identificat varianta optima pentru nevoile personale.

Abonamentele cele mai potrivite rezultate in urma introducerii datelor in calculator ar fi urmatoarele:

- Pentru Orange ar fi: Delfin 20, Pantera 12, Pantera 85

- Pentru Vodafone: Complet 800+internet pe mobil Plus, Complet 800+ internet pe mobil Extra, Complet 250

- Pentru Cosmote: Cosmote XXL, S, XS

"Utilizatorul de telefonie mobila isi alege un abonament de valoare mare pentru a obtine un telefon la pret subventionat, miza fiind smartphone-urile. Romanii se uita mai mult la ce telelefon sa-si achizitioneze, decat la banii pe care ii scot lunar din buzunar pentru abonament. Aceasta este o tendinta specifica pietii de telefonie din Romania, in alte tari din Europa consumatorii fiind foarte atenti la cheltuielile lunare si mai putini atenti la telefonul la care vorbesc. Pe de alta parte este clar ca romanii prefera abonamentele cu internet inclus, navigarea pe internet fiind in continua crestere in randul populatiei tinere din Romania", a spus reprezentantii Mobime.ro.

In ceea ce priveste topul general al abonamentelor, pe primul loc se pozitioneaza Vodafone Complet 800+ internet pe mobil Extra, pe locul doi urmeaza Orange Pantera 85 si Delfin 20. Abonamentele de la Cosmote nu sunt clasificate in topul celor 8 abonamente realizate de Mobime.

Cu privire la telefoanele pe care utilizatorii le-au vizualizat caracteristicile pe paginile de pe site, pe primul loc se situeaza Nokia urmat de Samsung si HTC.

Daca privim alegerile din comparator, situatia este similara: Nokia conduce topul, Samsung se afla pe locul 2 insa pe ultimul loc apare HTC.

Mobime.ro are un trafic de 60.000 de vizualizari si 40.000 de vizitatori unici pe luna, iar timpul mediu petrecut pe site de catre un utilizator este de doua minute.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#abonamente telefonie mobila, #preferinte, #orange si vodafone , #Stiri Mobile