Cele mai mari smartphone-uri din Romania

Miercuri, 03 Aprilie 2013, ora 16:15
6870 citiri
Cele mai mari smartphone-uri din Romania

Smartphone-urile se transforma, incet, incet, in tablete. Producatorii au inceput sa mareasca tot mai multe ecranele telefoanelor, pentru ca au inteles ca utilizatorii au nevoie de detaliu, culoare, rezolutie tot mai mare.

Smartphone-urile au devenit rapid adevarate unelte de lucru in viata de zi cu zi. Nu mai exista niciun secret pentru aceste telefoane. Utilizatorii se pot uita la filme de inalta rezolutie, pot filma la o calitate foarte mare, se pot juca cele mai sofisticate jocuri, pot naviga pe Internet, isi pot actualiza blogul, site-ul, pot face, practic, orice.

Dar toate aceste activitati necesita un ecran pe masura. Iata o mica selectie de smartphone-uri cu ecran mare, prezente in oferta de pe piata locala.

Cele mai mari telefoane din oferta Orange Romania si Vodafone Romania sunt Sony XPERIA Z si Galaxy Note 2, iar in curand va fi pus la vanzare si Samsung Galaxy S4.

Cosmote Romania are in portofoliu Samsung Galaxy Note (5,3 inci) si Note 2 (5,5 inci) si Sony Xperia Z (5 inci). Samsung Galaxy S4 (5 inci) va intra in oferta Cosmote la finalul acestei luni.

Sony XPERIA Z

Sony XPERIA Z are un ecran de 5 inci. Este cel mai nou si cel mai performant smartphone din oferta Sony, cu un ecran care ofera rezolutie Full HD si care are o camera foto de 13 megapixeli.

Acest smartphone este rezistent la apa si la praf, bun de folosit indiferent daca afara ploua sau daca esti la plaja. Carcasa este din sticla pe ambele fete.

Telefonul rezista la apa, la adancime de maximum un metru, pentru 30 de minute.

HTC One X Plus

Cel mai bun smartphone HTC are un procesor imbunatatit de 1,7 GHz quad-core, camera foto de 8 megapixeli si un ecran cu diagonala de 4,7 inci, cu o rezolutie de 720x1280 pixeli.

Samsung Galaxy Note 2

Samsung Galaxy Note 2 are un ecran de 5,5 inci, de tip super AMOLED HD, din material Gorilla Glass. Ecranul are o rezolutie de 720 x 1280 pixeli.

Telefonul functioneaza cu sistem de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Nokia Lumia 920

Lumia 920 este vedeta producatorului Nokia. Are ecran mare, cu diagonala de 4,5 inci si dispune inclusiv de incarcare wireless si stabilizare optica performanta.

Telefonul are o camera foto de 8 megapixeli, cu lentila Carl Zeiss, filmeaza full HD si are o baterie de 2.000 mAH.

Citeste un review complet al acestui model.

Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4 are un ecran de 5 inci, full HD 1920x1080, tehnologie AMOLED, din Gorilla Glass. Telefonul are o baterie foarte puternica, de 2600 mAh, camera de 13 megapixeli si procesor 1,9 Ghz.

Functioneaza cu sistem de operare Android 4.2.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cele mai mari smartphone, #smartphone ecran mare, #smartphone diagonala mare , #Stiri Mobile