Eliminarea tarifelor de roaming: S-a facut primul pas catre o piata telecom unica?

Miercuri, 12 Februarie 2014, ora 09:32
2020 citiri
Eliminarea tarifelor de roaming: S-a facut primul pas catre o piata telecom unica?

Eliminarea doar pentru anumiti clienti a tarifelor de roaming este un prim pas catre o piata de telecom unica in Uniunea Europeana, arata specialistii.

Jucatorii din domeniu ar putea renunta sa taxeze suplimentar clientii care calatoresc in statele membre UE si care detin abonamente relativ scumpe.

Nicolae Oaca, analist telecom, sustine ca succesul unui astfel de plan depinde de tara in care este aplicat si de costul pachetului la care este oferit.

"In tarile din vest, unde puterea de cumparare este mai mare, abonamentele de 30 de euro pot fi mai usor accesibile pentru clienti. In tarile din est, precum Romania, cu salarii si putere de cumparare mica, nu oricine poate cumpara un astfel de pachet, astfel ca nu foarte multi dintre abonati vor beneficia de eliminarea tarifelor de roaming, cel putin la inceput. Insa ramane de vazut cum vor evolua lucrurile, odata cu trecerea timpului si cu cresterea concurentei pe piata de roaming", a declarat specialistul pentru Ziare.com.

El ...citeste mai departe despre "Eliminarea tarifelor de roaming: S-a facut primul pas catre o piata telecom unica?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#eliminare tarife roaming, #tarife roaming Orange, #tarife roaming UE , #Stiri Mobile