N-ai bani de iPhone 6? Poti sa ai aceeasi experienta cu vechiul tau telefon Apple

Miercuri, 17 Septembrie 2014, ora 16:46
1113 citiri
N-ai bani de iPhone 6? Poti sa ai aceeasi experienta cu vechiul tau telefon Apple
Foto: WSJ

iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt cele mai mari si cele mai bune smartphone-uri lansate de Apple pana acum. Insa ce se intampla cu posesorii modelelor mai vechi care nu isi permit sa le cumpere pe cele noi? Noul sistem de operare iOS 8 poate fi solutia.

Compania americana va permite celor care detin iPhone 4S, 5, 5S si 5C sa faca upgrade la aceasta platforma, care iti va transforma telefonul intr-unul nou, sustine Wall Street Journal.

Din punct de vedere vizual, iOS 8 nu a avut parte de o schimbare importanta, insa Apple a adaugat aplicatiilor functii noi si a rezolvat unele probleme.

De exemplu, acum este foarte usor sa copiezi un text dintr-un mail si sa il adaugi in altul, sa cauti intr-un mesaj adresa si numarul de telefon al expeditorului, pe care le poti adauga ulterior in lista de contacte, dar si sa triezi mailurile primite printr-o simpla apasare de ecran.

Autocorect-ul, care a dat batai de ...citeste mai departe despre "N-ai bani de iPhone 6? Poti sa ai aceeasi experienta cu vechiul tau telefon Apple (Video)" pe Ziare.com

#iOS 8 upgrade, #iOS 8 aplicatii , #Stiri Mobile