Nokia Store: Jocurile cu masini si chatul, aplicatiile preferate ale romanilor

Vineri, 03 Februarie 2012, ora 13:53
2021 citiri
Nokia Store: Jocurile cu masini si chatul, aplicatiile preferate ale romanilor

Jocurile despre si cu masini precum si aplicatiile pentru facilitarea dialogului rapid, precum Facebook Chat sau Skype se afla in topul descarcarilor realizate de utilizatorii romani ai Nokia Store.

Cele mai descarcate jocuri din Nokia Store au fost Police Siren 2.0, Cars, Monster Truck Dash Lite si aplicatiile Skype, Facebook Chat si WhatsApp Messenger, informeaza un comunicat al companiei, remis Business24.ro.

In ianuarie 2012, jocul Zulux, un tip de zuma pentru mobile, cat si Adventure of Ted, Fillr si aplicatia HDR Photo Camera au intrat si ele in topul celor mai populare aplicatii Nokia Store din Romania.

"Utilizatorii romani - fie prin jocuri sau prin aplicatii ingenioase - descopera potentialul propriilor dispozitive pe care le transforma in parteneri de amuzament sau mijloace eficiente de dialog," declara Marcus Storkel, General Manager Nokia Ungaria si Romania.

Cea mai descarcata aplicatie a anului 2011 a fost Facebook Chat, secondata de eBuddy Messenger Free si WhatsApp Messenger, High Speed 3D Free si Skype.

La nivel mondial, sunt descarcate peste 11 milioane de aplicatii pe zi in cadrul Nokia Store, iar jocurile mobile reprezinta peste 40% din tot continutul descarcat din Nokia Store.

Dispozitivele pe care utilizatorii din Romania le folosesc cel mai des atunci cand descarca din Nokia Store sunt terminalele: N8, E5, N700, C3, iar rata de conversie a crescut gratie introducerii optiunii de plata prin intermediul cartelei preplatite sau al facturii de telefon, modalitate introdusa atat de Orange, cat si de Vodafone si Cosmote.

In prezent, Nokia Store include peste 90.000 de aplicatii pe care utilizatorii le pot descarca pe mobilele lor. Mai mult, aproximativ 80% din traficul zilnic inregistrat pe Nokia Store se transforma in descarcari.

#aplicatii Nokia Store, #jocuri Nokia Store, #descarcare Zulux Nokia , #Stiri Mobile