O noua tableta disponibila in magazine - E-Boda Izzycomm Z70. Vezi aici pretul

Miercuri, 11 Septembrie 2013, ora 09:30
2061 citiri
O noua tableta disponibila in magazine - E-Boda Izzycomm Z70. Vezi aici pretul
Tableta Izzycomm Z70 are sistem de operare Android 4.1

E-Boda a extins gama de tablete cu Izzycomm Z70, primul model cu conectivitate 3G din portofoliul companiei, echipata cu un display LCD de 7 inci si procesor MT8377 Dual Core de 1,2 GHz, memorie RAM de 512 MB si sistem de operare Android 4.1.

"Am ales sa integram conectivitatea 3G intr-un model de tableta cu display de 7", pentru a le oferi utilizatorilor nostri mai multe posibilitati de comunicare in miscare. Astfel, fie ca aleg sa navigheze pe Internet folosind date mobile, fie prin Wi-Fi, acestia sunt in permanenta conectati," declara Alexandru Dragoiu, CEO E-Boda.

Detalii tehnice Izzycomm Z70

Tableta Izzycomm Z70 are o grosime de 11,3 mm si o greutate de 350 g, un display cu o rezolutie de 800x480 pixeli si multitouch capacitiv sensibil in 5 puncte.

Tableta ofera conectivitate 3G prin intermediul unei cartele SIM sau a conectivitatii Wi-Fi. Izzycomm Z70 are sistem de navigatie prin GPS, iar datorita dimensiunilor sale reduse, poate fi fixata cu usurinta cu ajutorul unui suport pe bordul automobilului, pentru o mai buna vizualizare a hartilor.

In plus, aceasta poate fi folosita pentru a vizualiza filme, asculta muzica sau accesa jocuri datorita aplicatiilor de divertisment preinstalate, precum: YouTube, TuneIn Radio sau Flash Player. Camera foto principala are 2 megapixeli.

Izzycomm Z70 este disponibila pe site-ul E-Boda la pretul recomandat de 599,99 lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#tableta Eboda, #tableta android, #pret tableta, #Tableta Izzycomm , #Stiri Mobile