Primul smartphone Android One ajunge si in Romania

Joi, 04 Decembrie 2014, ora 13:14
2545 citiri
Primul smartphone Android One ajunge si in Romania
Foto: androidos.in

Karbonn Mobile lanseaza in Romania, exclusiv prin eMAG, Karbonn Sparkle V Android One, primul telefon dezvoltat in parteneriatul Google Android One pentru smartphone-uri low-cost adresate pietelor emergente.

Dupa lansarea din Marea Britanie, de la finele saptamanii trecute, smartphone-ul Karbonn Sparkle V Android One devine accesibil si pe piata din Romania, la un pret de vanzare recomandat de 549 ron , exclusiv in oferta eMAG, informeaza un comunicat transmis Mediafax .

Karbonn Sparkle V Android dispune de un display 4.5-inch, IPS LCD, rezolutie de 480x854, touchscreen capacitiv, o camera spate de 5 MP, autofocus, LED flash si o camera 2 MP fata, procesor Media Tek 1,3 Quad Core Cortex-A7, 1GB de RAM, 4GB de stocare incorporat si suport pentru card microSD cu extindere pana la 32GB. Smartphone-ul ruleaza in stare nativa versiunea de Android Kit Kat, v. 4.4.4, avand programat un upgrade automat la noua versiune Android Lollipop, in luna ianuarie sau februarie 2015.

"Principalul avantaj al smartphone-ului Karbonn Sparkle V Android One, in afara pretului accesibil, este reprezentat de update-urile de soft pe care le va primi automat, OTA (over the air) , exact ca orice Google phone", mentioneaza reprezentantii Karbonn Mobiles in Romania.

Initial destinat pietelor emergente, Karbonn Sparkle V Android One este primul smartphone Android One care se lanseaza pe pietele din Marea Britanie, Romania, Bulgaria,Ungaria fiind urmatoarele tari in care Karbonn Sparkle V Android One va fi prezent, tot prin intermediul eMAG.

Karbonn Mobiles este un producator de telefoane mobile, situat in primii 10 producatori mondiali de telefoane mobile, avand prezenta in peste 40 de tari, cu o cifra de afaceri de peste 1 miliard de dolari in anul 2013, avand un volum de telefoane vandute la nivel mondial de peste 25 milioane de unitati.

Cu vanzari de 188 de milioane de euro in 2013 si cu prezenta in Romania, Bulgaria si Ungaria, eMAG este cel mai mare magazin online din regiune si unul dintre creatorii pietei de comert online din Romania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Karbonn Sparkle V Romania, #smartphone Android One , #Stiri Mobile