Provocare pentru utilizatorii iPhone 5. Ce ti-ar placea sa modifici la smartphone-ul tau?

Luni, 03 Februarie 2014, ora 12:45
1508 citiri
Provocare pentru utilizatorii iPhone 5. Ce ti-ar placea sa modifici la smartphone-ul tau?

Cand a fost lansat, iPhone 5 a adus mai multe noutati care au fost apreciate la vremea lor de multi dintre utilizatori, dar si de presa de specialitate. Cu toate acestea, loc de imbunatatiri exista intotdeauna in aceasta industrie, iar jurnalistii de la Engadget au lansat o provocare tentanta pasionatilor de tech.

iPhone 5 este mai subtire decat predecesorul model Apple, mai usor si cu un ecran mai mare. Chiar daca conectorul Lightning nu a mai fost compatibil cu multe accesorii iDevice, iPhone 5 poate fi considerat ca fiind unul de succes.

Insa au fost si multe critici la adresa acestuia. Pentru a "rezolva" din probleme, cei de la Engadget au lansat o discutie pe forum, unde au intrebat utilizatorii iPhone ce caracteristici tehnice diferite ar fi adaugat acestui model, daca ar fi fost in locul lui Jonathan Ive.

Bateria, cea mai criticata

Una dintre acestea, sugerata de autorul articolului, este grosimea modelului, pe care ar fi marit-o putin pentru a-l putea dota cu o baterie mai buna.

Problema bateriei, ridicata de cei de la Engadget, este sustinuta de mai multi utilizatori pe forum unde o alta sugestie este adaugarea unui slot pentru un card miniSD.

Si adaugarea unui ecran mai mare face parte din propunerile de pe forum, iar o alta este un al doilea difuzor, pentru sunet stereo.

Scrie-ti si tu parere despre ce ar trebui modificat pe forumul Engadget dedicat iPhone5!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#iphone 5 forum, #critici iphone, #caracteristici iPhone , #Stiri Mobile