Razboiul inventiilor: Apple castiga din nou in fata HTC

Marti, 20 Decembrie 2011, ora 09:51
1278 citiri
Razboiul inventiilor: Apple castiga din nou in fata HTC
Sursa foto: androidworld.fr

Smartphone-urile HTC s-ar putea sa nu mai fie comercializate in Statele Unite incepand cu 19 aprilie 2012, in urma unei decizii a Comisiei Internationale pentru Comert din Statele Unite (ITC), potrivit careia HTC incalca anumite patente Apple.

Decizia comisiei americane este finala si dispune interzicerea importurilor de smartphone-uri HTC incepand cu 19 aprilie 2012.

Cazul dateaza inca din martie 2010, cand Apple a depus o plangere impotriva HTC, pe motivul ca sunt incalcate 10 dintre patentele sale. In cadrul primei decizii, ITC a constatat ca doua dintre patentele Apple erau incalcate de catre HTC.

Cea mai recenta decizie a ITC spune ca HTC incalca doar un singur patent Apple, in doua instante, sub care intra mai multe modele de smartphone-uri HTC care functioneaza cu anumite versiuni ale sistemului de operare Google Android.

Reprezentantii HTC au declarat ca producatorul are deja alternative la modelele de smartphone-uri care incalca patentul Apple.

Totusi, smartphone-urile Droid Incredible, Evo 4G, T-Mobile G2, Nexus One, dar si altele, care functioneaza cu sistemul de operare Android de la versiunea 1.6 la versiunea 2.2 sunt afectate de decizia ITC.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#apple vs htc, #patente inventii companii, #patente apple htc , #Stiri Mobile