Rugaciuni pentru iertarea pacatelor, direct pe telefonul mobil

Miercuri, 11 Iunie 2014, ora 10:30
1180 citiri
Rugaciuni pentru iertarea pacatelor, direct pe telefonul mobil

Un preot din judetul Cluj a realizat o aplicatie care le permite credinciosilor sa se roage pentru iertarea pacatelor si realizari prin intermediul telefonului mobil.

Aplicatia de mobil include un audio book pe care sunt adunate mai multe categorii de rugaciuni, transmite Pro TV.

Aceasta are in meniul principal rugaciuni adresate Maicii Domnului, lui Iisus Hristos, Psalmi, dar si rugaciuni incluse in Sfanta Liturghie, precum si doua categorii intitulate "Parinti duhovnicesti", respectiv "Diferite trebuinte".

Softul este disponibil momentan gratuit pe dispozitivele care folosesc sistemul Android, insa in curand el va putea fi accesat de pe orice telefon sau calculator.

"Petrec mult timp pe drum si am resimtit aceasta nevoie de a ma putea ruga chiar si in acest timp pe care il consideram pierdut. Ce putem gasi pe aplicatie? Un set de peste 70 rugaciuni", a explicat Ion Chis, preotul caruia i-a ...citeste mai departe despre "Rugaciuni pentru iertarea pacatelor, direct pe telefonul mobil" pe Ziare.com

#aplicatie telefon mobil rugaciuni, #rugaciuni ortodoxe aplicatie Android, #preot Cluj aplicatie rugaciuni , #Stiri Mobile