Top 10 smartphone-uri - Software, hardware si design la apogeu

Miercuri, 03 Aprilie 2013, ora 09:14
2176 citiri
Top 10 smartphone-uri - Software, hardware si design la apogeu

Anul 2013 este presarat de lansarea unor noi smartphone-uri pe piata telefoniei mobile mondiale. HTC si Samsung au scos noi dispozitive, iar Facebook anunta crearea unei noi platforme bazate pe sistemul Android.

Este extrem de greu pentru utilizatori sa-si aleaga un smartphone din multitudinea de oferte existente pe piata, insa analistii de la Business Insider au realizat un top al celor mai bune smartphone-uri din acest moment.

Clasamentul a fost intocmit in functie de o varietate de factori, precum design, software, caracteristici hardware, selectia continutului si pret.

10. HTC One X+

Ultimul smartphone de la HTC One X+ este pe cale sa fie inlocuit de alt model. Daca nu doriti sa asteptati, HTC One X+ este inca o alegere excelenta, daca va doriti un telefon solid bazat pe sistemul Android.

9.BlackBerry Z10

Noul smartphone BlackBerry Z10 a fost lansat in Statele Unite la sfarsitul lunii martie. Este primul dispozitiv care opereaza cu noul sistem al companiei, denumit BlackBerry 10.

Dispune de un hardware puternic si are un impresionant sistem de operare. Din pacate, telefonul are destul de putine aplicatii, in comparartie cu iPhone si smartphone-urile care se bazeaza pe sistemul Andoid.

Citeste mai multe despre Top 10 smartphone-uri - Software, hardware si design la apogeu pe Ziare.com.

#top smartphone, #telefoane mobile 2013 , #Stiri Mobile