Top aplicatii Android de citit stiri

Joi, 21 Iunie 2012, ora 08:15
3485 citiri
Top aplicatii Android de citit stiri

Citirea stirilor de pe site-urile favorite poate deveni o adevarata corvoada atunci cand sursele de informare sunt numeroase.

Administarea lor este mult usurata cu ajutorul unui program care sincronizeaza continutul la zi al stirilor pe telefonul mobil sau pe tableta, ordoneaza stirile si le clasifica in functie de preferinte. Vezi care sunt cele mai populare astfel de aplicatii pentru Android, din portalul Google Play.

gReader

gReader este aplicatia neoficiala pentru Google Reader. Cu ajutorul acestui program, utilizatorul are intr-un singur loc toate stirile de pe site-urile favorite pe care si le-a salvat in Google Reader, iar citirea lor este la fel de usoara precum citirea unui e-mail.

Aplicatia are o interfata prietenoasa si intuitiva. Utilizatorul are posibilitatea de a citi intreaga stire si offline, poate impartasi stirile in social media - Facebook, Twitter etc -, poat primi notificari dar si multe altele.

Pretul acestei aplicatii este 17,81 lei.

Pocket Casts

Aceasta aplicatie este utila pentru administrarea site-urilor care furnizeaza continut de tip podcast (audio sau video). Aplicatia poate tine la zi peste 100 de podcast-uri, poate transmite sau descarca fisiere fara limita de spatiu, prin reteaua 3G sau WiFi. Utilizatorul isi poate crea un playlist cu podcast-urile favorite.

Pretul acestei aplicatii este de 10,73 lei.

Instapaper

Aceasta aplicata este o unealta simpla pentru salvarea paginilor web pe care utilizatorul vrea sa le citeasca mai tarziu. Paginile web pot fi salvate pentru lectura offline, fiind optimizate pentru citirea atat pe tableta, cat si pe telefonul mobil.

Aplicatia este ideala pentru articole lungi sau articole de pe bloguri descoperite in timpul zilei, dar care nu pot fi citite in momentul intial. Aplicatia costa 10,55 lei.

Reddit News

Reddit este un website de unde utilizatorii pot afla stiri pe care le impartasesc unii altora, de pe Internet. Prin intermediul aplicatiei pentru Android, stirile pot fi cautate dupa un anumit domeniu, pot fi comentate, pot fi votate, pot fi organizate in functie de categoriile preferate. Este aplicatia ideala pentru cine foloseste Reddit.

Minimal Reader

Minimal Reader este o aplicatie simpla pentru gestionarea stirilor, care pune la dispozitia utilizatorului o interfata eleganta. Poate fi sincronizata cu Google Reader si are optiunea ca stirile sa fie citite si in modul offline.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Google Reader telefonul mobil, #aplicatii mobil Android, #aplicatii Android stiri , #Stiri Mobile