Vrei un smartphone? Cele mai bune 10 telefoane in acest moment

Joi, 03 Aprilie 2014, ora 09:25
2752 citiri
Vrei un smartphone? Cele mai bune 10 telefoane in acest moment
Foto: Business Insider

Toti ne dorim un telefon mobil performant, dar nu stim care este cel mai bun sau care se potriveste gusturilor si nevoilor noastre. Expertii au realizat topul celor mai bune 10 smartphone-uri din lume, din care nu lipsesc marci indragite precum: Samsung Galaxy, HTC One, iPhone sau Google Nexus.

Marii producatori de telefoane mobile si-au lansat deja noile smartphone-uri in aceasta primavara, asteptand acum reactia utilizatorilor din intreaga lume, potrivit Business Insider.

Topul celor mai bune smartphone-uri din lume a fost intocmit in functie de o varietate de factori, precum design, software, hardware sau selectia continutului.

10. Sony Xperia Z1S

Daca esti predispus la accidente, atunci Sony Xperia Z1S ar putea fi o alegere buna pentru tine. Dispozitivul echipat cu sistemul Android este rezistent la apa si poate supravietui la 1,5 metri sub apa vreme de pana la 30 de minute.

9. iPhone 5C

Smartphone-ul iPhone 5C, lansat in acelasi timp cu iPhone 5S, este cel mai ...citeste mai departe despre "Vrei un smartphone? Iata care sunt cele mai bune 10 telefoane in acest moment" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cele mai bune telefoane 2014, #cele mai bune smartphoneuri 2014, #top 10 smartphoneuri 2014 , #Stiri Mobile