Cosmote a lansat o oferta de Internet mobil in roaming

Miercuri, 30 Noiembrie 2011, ora 09:18
3565 citiri
Cosmote a lansat o oferta de Internet mobil in roaming

Cosmote a lansat Travel & Surf, o oferta de Internet mobil in roaming, valabila in trei versiuni, cu preturi intre 2 si 20 euro si trafic inclus intre 10 MB si 300 MB.

" Oferim, in premiera, primul concept de trafic nelimitat de internet in roaming, la preturi pornind de la 6,67 eurocenti/MB, fara TVA", a declarat Oana Cristea, manager in cadrul departamentului de vanzari de la Cosmote Romania.

Cea mai ieftina varianta de Internet in roaming este disponibila pentru 2 euro si are valabilitate de o zi, cu trafic inclus de 10 MB. Pentru aceasta optiune nu exista nicio limitare de viteza.

Pentru 5 euro, clientii Cosmote pot naviga pe Internet de pe mobil timp de o zi, atunci cand se afla in strainatate. In cadrul acestei optiuni clientii au trafic inclus de 50 MB.

Pentru cei care stau mai mult de doua zile in strainatate, Cosmote ofera serviciul de Internet mobil in roaming pentru o saptamana la tariful de 20 euro. Aceasta optiune include 300 MB de trafic inclus, dar si limitare de viteza de 32 kbps.

Serviciul de date si cel de roaming pot fi activate prin intermediul unui portal dedicat. Pagina respectiva se deschide atunci cand browserul de web este pornit.

Pagina web dedicata serviciului este oferita gratuit clientilor, atat in tara cat si in roaming in statele membre UE.

Clientii Cosmote pot folosi serviciile de date in roaming in peste 61 de tari si 146 de retele.

Cosmote Romania avea 6,5 milioane clienti la sfarsitul lunii septembrie 2011.

#internet mobil, #roaming ue, #cosmote abonament 3g servicii trafic internet , #Telecomunicatii