Orange lanseaza UEFA EURO 2012 - "Chase the ball"

Duminica, 06 Mai 2012, ora 11:47
1834 citiri
Orange lanseaza UEFA EURO 2012 - "Chase the ball"

Orange anunta o captivanta vanatoare de comori care ii provoaca pe toti fanii fotbalului din Romania sa caute adidas Tango12, mingea oficiala UEFA EURO 2012 pentru a castiga bilete la meciul Franta - Suedia unde aceasta va fi folosita.

Participantii trebuie sa foloseasca aplicatia Orange Supporters' Cup, optiunea Chase The Ball, si indiciile date avand o singura zi la dispozitie pentru a descoperi locul in care se ascunde mingea oficiala a Campionatului.

Pentru a juca Chase the Ball, fanii trebuie sa:

- descarce aplicatia: dupa ce aplicatia Orange Supporters' Cup a fost instalata pe smartphone, in ziua concursului participantii vor primi un mesaj prin care sunt anuntati ca s-a dat startul jocului si a inceput cautarea mingii.

- urmareasca mingea: cu ajutorul functiei de geolocalizare integrate a aplicatiei, participantii vor primi indicii in functie de distanta la care se afla fata de mingea ascunsa.

- cunoasca localitatea: fiecare indiciu ii aduce pe participanti din ce in ce mai aproape de locul in care este ascunsa mingea iar harta integrata in aplicatie le va arata si unde se afla ceilalti jucatori - prin urmare acestia isi pot urmari adversarii in timp ce cauta mingea.

- comunice cu prietenii: dupa ce au gasit mingea, jucatorii trebuie sa foloseasca aplicatia pentru a incarca o fotografie a lor impreuna cu mingea. Pot incarca apoi aceasta fotografie pe retelele de socializare, impartasind momentul lor special EURO 2012TM cu familia, prietenii si colegii.

Primul joc digital urban va incepe pe 7 mai 2012 in Bucuresti. Mingea care va fi folosita la meciul Franta - Suedia se va afla apoi pe rand si in Iasi, Timisoara si Cluj-Napoca.

Castigatorul din fiecare oras participant va fi ales prin tragere la sorti si acesta va fi recompensat cu doua bilete la meciul Franta - Suedia; premiul include si transportul plus cazarea pentru doua persoane.

Aplicatia este disponibila pe opt sisteme de operare mobile printre care iOS, Android, Windows Phone, Blackberry, Bada si Java, este gratuita si poate fi descarcata din:

- Google Play, pentru telefoane cu sistem de operare Android

- App Store, pentru iPhone si iPad

- Windows Marketplace, pentru telefoane cu Windows Phone 7

- BlackBerry App World, pentru BlackBerry

- Ovi Store, pentru Nokia

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#concurs Orange Romania, #concurs Orange Euro 2012, #concurs bilete Euro 2012 , #Telecomunicatii