Angry Birds - cea mai populara aplicatie a anunlui

Vineri, 30 Decembrie 2011, ora 12:00
1808 citiri
Angry Birds - cea mai populara aplicatie a anunlui

Celebrul joc Angry Birs a fost numit cel mai popular software de telefon in 2011, conform unui sondaj realizat recent.

Aproape 30% din respondenti au numit Angry Birds in topul preferintelor, declarandu-se incantati de jocul care da o adevarata dependenta, scrie The Street.

De asemenea, Angry Birds este si cea mai populara aplicatie contra cost din App Store-ul Apple din acest an.

Pe locul doi se afla un joc al Zynga, Words With Friends, cu 28% dintre voturi. Jocul in stil Scrabble da dependenta, existand un incident care a facut inconjurul lumii, dovedind acest lucru. Actorul Alec Baldwin a fost dat jos din avion recent pentru ca nu a vrut sa inchida telefonul pe care se juca.

Pe locul trei al celor mai populare aplicatii se afla cea a radioului online Pandora, cu 24% din voturi.

Sezonul sarbatorilor de iarna au cunoscut o adevarata avalansa de descarcari de aplicatii, doar in ziua de Craciun cifra atinsa fiind 250 milioane, aproape dublu decat in oricare alta zi din istoria telefoanelor "destepte". Acest lucru a fost sustinut si de numarul record de telefoane noi activate pe 25 decembrie - aproape 7 milioane, atat Apple cat si cu sistem Android.

#Angry Birds, #aplicatie Angry Birds telefoane, #joc Angry Birds, #Rovio, #Letters with friends, #aplicatii Android, #aplicatii Apple, #app store, #android market , #Telefoane mobile