Aplicatiile mobile pun in pericol datele personale ale utilizatorilor

Joi, 31 Mai 2012, ora 12:12
1291 citiri
Aplicatiile mobile pun in pericol datele personale ale utilizatorilor

Aplicatiile pentru telefoanele mobile pot constitui un pericol pentru datele personale ale utilizatorilor, anunta oficialii firmei de securitate Veracode.

Unele aplicatii cu anumite coduri pot sa acceseze datele posesorilor de telefoane mobile. Aplicatiile Jailbroken pentru iPhone si Android pot sa intre in sistemul de operare al dispozitivelor, potrivit Mashable.

Oamenii au devenit insa mai constienti in legatura cu necesitatea apararii vietii personale atunci cand au de-a face cu aplicatiile mobile. In martie, 18 companii, printre care se numara Facebook, Apple sau Twitter au fost actionate in instanta de mai multe persoane pentru neglijenta in cazul datelor private.

Subiectul aplicatiilor mobile este unul foarte important, tinand cont de numarul lor ridicat si folosirea permanenta. In 2011, aproximativ 25 miliarde de aplicatii pentru sistemele de operare Andoid si iOS au fost downloadate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#aplicatii telefoane mobile, #riscuri aplicatii telefoane mobile, #date personale aplicatii telefoane , #Telefoane mobile