Apple rezolva problemele cu bateria iPhone 4S prin lansarea iOS 5.0.1

Vineri, 11 Noiembrie 2011, ora 09:09
1917 citiri
Apple rezolva problemele cu bateria iPhone 4S prin lansarea iOS 5.0.1
SURSA: techcrunch.com

Apple scapa utilizatorii de frustrantele probleme pe care le aveau cu bateria printr-un update al sistemului de operare iOS.

Imbunatatirea aduce si alte beneficii utilizatorilor iPhone, printre care se numara rezolvarea unor erori care apareau la sincronizarea documentelor cu iCloud, adaugarea de gesturi multitasking pentru iPad 1 si o recunoastere mai buna a vocii pentru utilizatorii din Australia Techcrunch.

Updateul facut de Apple vine in urma sesizarilor facute de utilizatori pe forumuri si pe rapoartele tehnice adresate companiei. Gigantul IT a recunoscut problemele si a promis o rezolvare a lor in cel mai scurt timp. Pe langa defectiunea ce tinea de baterie, care a fost greu de depistat, Apple a adus imbunatatiri calendarului, aplicatiei de fus orar si serviciului de localizare.

Noul pachet software poate fi descarcat din iTunes, magazinul virtual Apple, iar downloadul dureaza 10 minute. Totodata, utilizatorii iPhone conectati prin Wi-Fi vor gasi un update numit OTA.

Bateria iPhone 4S avea o deficienta din cauza sistemului de operare iOS si se consuma prea repede.

iPhone 4S a fost lansat pe 4 octombire, de Tim Cook, noul CEO Apple, desi publicul astepta cu nerabdare lansarea iPhone 5.

Noul smartphone Apple dispune de procesor Apple A5, utilizat pentru iPad 2 si foarte util pentru jocuri si alte aplicatii care consuma multe resurse.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#probleme baterie iPhone, #probleme baterie iPhone 4S, #rezolvare probleme baterie iPhone 4S , #Telefoane mobile