Asigurarile pentru telefoane mobile. Vezi de ce ai avea nevoie de astfel de investitie

Sambata, 12 Noiembrie 2011, ora 17:02
1185 citiri
Asigurarile pentru telefoane mobile. Vezi de ce ai avea nevoie de astfel de investitie

Pretul smarthphone-urilor si frecventa incidentelor in care telefoanele sfarsesc prin a fi distruse ar putea fi un bun motiv pentru o investitie in asigurarea telefonului. In plus, faptul ca nu ne mai putem dezlipi de telefonul mobil ar putea duce la incidente nedorite.

Nu este de mirare faptul ca sute de telefoane sunt distruse in fiecare an de apa.Un sondaj a scos in evidenta un adevar jenant: aproape jumatate dintre telefoanele distrue de apa au ajuns in toaleta, scrie Dailymail.

Studiul a mai aratat ca exista de 3 ori mai multe sanse ca un barbat sa isi deterioreze telefonul decat o femeie.

Sondajul a fost realizat pe un esantion format din 1.937 utilizatori de mobile cu varsta de peste 18 din Marea Britanie. Intrebarile adresate s-au referit la securitatea telefonului si cat de atenti sunt persoanele cu telefoanele mobile.

31% dintre persoanele chestionate sustin ca si-au distrus telefonul din cauza apei sau a unei alte substante lichide.

73% dintre persoanele care au au avut probleme cu telefonul mobil din cauza apei sunt barbati, pe cand doar 27% erau femei.

Vasul de toaleta a reprezentat sfarsitul tragic pentru 47% dintre telefoanele distruse din cauza apei.

21% dintre cei chestionati au spus ca si-au scapat telefonul intr-un pahar cu lichid sau au varsat apa pe el.

12% dintre cei care si-au pierdut telefonul mobil au recunoscut ca mobilul le-a cazut la baie sau la dus, ceea ce dovedeste ca dispozitivul a devenit indispensabil.

Chiuveta de la bucatarie ocupa un onorabil loc 4 in topul locurilor in care iti poti distruge telefonul mobil. Iar 3% dintre respondenti au recunoscut ca si-au uitat mobilul in hainele murdare, si ca acesta a urmat un program de spalare automata.

Studiul mai arata ca 86% dintre persoanele care si-au distrus telefonul nu aveau asigurare pentru acesta.

"Stiu ca asigurarea pentru telefonul mobil ar parea o cheltuiala inutila si scumpa care s-ar adauga la cheltuielile lunare, dar uneori merita sa te gandesti la o asemenea investitie, mai ales daca te stii neindemanatic...smarthphone-urile sunt destul de scumpe de inlocuit" Mark Owen, unul dintre organizatorii sondajului.

China este lider mondial pentru utilizarea mobila, cu mai mult de 950 de milioane de telefoane, dintre cei un miliard de locuitori.

#asigurare telefon mobil, #mobil distrus apa , #Telefoane mobile