Cele mai bune aplicatii "file explorer" pentru Android

Marti, 24 Aprilie 2012, ora 21:53
2065 citiri
Cele mai bune aplicatii "file explorer" pentru Android

Atunci cand vine vorba despre flexibilitatea cu care pot fi manipulate fisierele, sistemul de operare Android este in top. Ajutati de aplicatii de tip File Explorer / Manager, utilizatorii isi pot transforma gadgeturile ce ruleaza OS-ul Google in memorii flash pe care pot stoca aproape orice au nevoie. Iata 10 cele mai bune aplicatii de tip File Explorer pentru Android, intr-un clasament realizat de AddictiveTips.

1. File Expert (free)

Cu o interfata extrem de simpla, File Expert se poate conecta la servicii de stocare in cloud si poate accesa servere FTP, alaturi de conectivitate Bluetooth. Aplicatia File Expert este gratuita, dar pentru acces root, este necesara achizitionarea versiunii Pro.

2. Root Explorer

Una dintre cele mai populare aplicatii de management de fisiere - Root Explorer - ofera utilizatorilor acces direct la fisierele de sistem, functie utila pentru orice telefon cu sistem de operare rootat.

Pret: 13,36 Ron in Google Play (Android Market)

3. Android Commander (free)

Aplicatie pentru managerierea fisierelor pe Android ce este insotita si de un program pentru computer, Android Commander ofera toate functiile necesare pentru explorarea si manipularea fisierelor de pe smartphone sau tableta, inclusiv instalarea aplicatiilor pe telefon direct de pe PC.

#aplicatii file explorer Android, #aplicatii Android , #Telefoane mobile