Cele mai bune aplicatii iPhone si iPad din ultima saptamana

Luni, 06 Februarie 2012, ora 12:05
4969 citiri
Cele mai bune aplicatii iPhone si iPad din ultima saptamana
Cele mai tari aplicatii

O aplicatie care te ajuta sa-ti gestionezi formatia, un joc clasic creat de Bill Gates in 1981 sau o functie care iti gaseste toate articolele bune de pe web, sunt doar cateva dintre "upgrade-urile" pentru iPhone si iPad aparute saptamana trecuta.

Iata care sunt cele mai interesante aplicatii pentru iPhone si iPad aparute saptamana trecuta, conform BusinessInsider.com.

"Longreads" - aplicatia perfecta pentru cititul pe canapea

Longreads face o selectia a articolelor "in format mare" din reviste precum Esquire, GQ, Wired, New Yorker, pentru iPhone, si mult mai multe pentru iPad. Aplicatia scoate reclamele din toate articolele, asa ca rezultatul este o experienta de citit curata si fara nimic care sa-ti distraga atentia. Pretul aplicatiei este de 4,99 dolari.

Donkey - jocul clasic al lui Bill Gates din 1981

Bill Gates a produs Donkey pentru a demonstra incredibila putere a noului PC IBM. Daca esti un nostalgic, poti avea acest joc amuzant pe iPhone. Necesita utilizarea unui singur deget, iar prin functia "Game Center" poti concura cu prietenii tai. Pretul aplicatiei este de 0,99 dolari.

Reteaua sociala si magazinul de jocuri video Steam

Steam pentru iPhone iti aduce popularul magazin de jocuri online pentur PC si reteaua sociala aferenta pe telefonul mobil. Poti sa discuti cu prietenii sau sa incerci cele mai noi jocuri. Va trebui sa astepti cateva zile pentru a primi o invitatie pe Steam, insa efortul merita. Aplicatia este gratuita.

Cea mai ieftina farmacie

Lowest Med compara preturile medicamentelelor generice din farmaciile din apropierea ta. Aplicatia este gratuita.

ArtistGrowth iti gestioneaza formatia

Daca ai o formatie de viitoare staruri rock, Artist Growth te ajuta sa-ti pastrezi in ordine programul sau postarile pe retelele sociale. Prin functia "Indie Bible" ai acces la nenumarate contacte din industria muzicala. Aplicatia este gratuita.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#aplicatie iphone, #aplicatie iPad, #top aplicatii, #cele bune aplicatii , #Telefoane mobile