Cele mai cumparate telefoane mobile din Romania in decembrie

Vineri, 16 Decembrie 2011, ora 13:03
2514 citiri
Cele mai cumparate telefoane mobile din Romania in decembrie

LG Optimus Black, Nokia N8 si Nokia C3 Touch&Type sunt cele mai cautate telefoane in luna decembrie de catre romani, potrivit unui top realizat recent de catre mobime.ro, in baza a peste 180.000 de vizualizari ale paginilor de telefoane, in cel de-al treilea trimestru din 2011.

LG Optimus Black si Nokia C3 Touch&Type se afla in oferta de Craciun a operatorului Orange si pot fi achizitionate pentru 49 de euro, impreuna cu abonament de minim 20 de euro, respectiv pentru 12 euro, impreuna cu optiunea My Smartphone 10 pentru LG si optiunea Net pe mobil in valoare de 3 euro pentru Nokia C3.

LG Optimus Black, pe primul loc

Dupa denumirea oficiala LG P970, smartphone-ul Optimus Black a fost unul din cele mai asteptate de romani.

Caracteristicile sale includ procesorul ARM Cortex A8 de 1 GHz, sistemul de operare Android 2.2 (Froyo), camera foto de 5 MP cu LED flash si filmare HD si display-ul capacitiv LCD-IPS de 4 inch si rezolutie de 480x800 pixeli (NOVA Display).

In prezent este disponibil doar in oferta operatorului Orange.

Nokia C3 Touch&Type

Nokia C3 Touch&Type dispune de o camera de 5 MP, un ecran cu touch screen, o memorie interna de 256 MB si permite alocarea unei memorii suplimentare cu ajutorul microSD-ului.

Acesta este disponibil atat in oferta celor de la Orange, cat si celor de la Vodafone, avand un pret de 119 euro, impreuna cu abonamentul Mega 8 pentru doi ani.

Nokia N8

Nokia N8 este unul din cele mai performante dispozitive prezente pe piata din partea celor de la Nokia. Un element de diferentiere al acestui smartphone este reprezentat de camera de 12 MP cu obiectiv Carl Zeiss. Alte caracteristici: sistemul de operare Symbian 3, ecranul de tip AMOLED de 3.5 inch, aplicatiile preinstalate pentru Facebook, Twitter, mesageria instantanee si harti pentru navigarea cu usurinta cu ajutorul GPS-ului.

Poate fi gasit la Vodafone si Cosmote, la primul putand fi achizitionat la pretul de 229 EUR, impreuna cu abonamentul Mega 11 Internet pe mobil 1 GB, iar la cel de-al doilea operator la pretul de 382,77 EUR, impreuna cu un abonament in valoare de 6,2 EUR/luna.

#top telefoane romani, #LG Optimus Black, #romani cumpara Nokia , #Telefoane mobile