Cele mai tari camere foto. Din propriile telefoane

Sambata, 28 Ianuarie 2012, ora 00:00
3972 citiri
Cele mai tari camere foto. Din propriile telefoane

Numarul de fotografii realizate cu smartphone-urile va depasi in curand numarul de fotografii realizate cu aparatele foto digitale si nu-i nicio mirare. Camerele foto ale telefoanelor au ajuns sa fie cel putin la fel de performante ca cele ale aparatelor foto compacte.

Business24 iti prezinta o selectie de telefoane care sunt dotate cu obiective foto de invidiat.

Nokia N8

Nokia N8 are o camera foto cu nu mai putin de 12 megapixeli. Smartphone-ul Nokia functioneaza cu sistem de operae Symbian si are o memorie interna de 16GB.

Cu acest telefon, fotografiile pot fi facute la o rezolutie maxima de 4000x3000 de pixeli.

iPhone 4S

iPhone 4S are o camera foto mai slaba decat Nokia N8, dar diferenta nu este decat pe hartie, pentru ca fotografiile pe care le face acest telefon sunt impresionante.

iPhone 4S are o camera foto de 8 megapixeli si poate face fotografii la o rezolutie maxima de 3264x2448 de pixeli.

Sony Ericsson Xperia Arc S

Iata un telefon elegant, subtire, care este dotat cu o camera foto de 8 megapixeli si fotografiaza la o rezolutie maxima de 3264 x 2448 pixeli. Functioneaza cu sistem de operare Android 2.3 Gingerbread.

HTC Evo 3D

HTC Evo 3D are camera foto de numai 5 megapixeli, dar are doua lentile si poate fotografia imagini atat 2D, cat si 3D. Imaginile 2D pot fi vazute pe orice tip de ecran, dar cele 3D doar pe un televizor care poate afisa imagini 3D.

Motorola XT720

Motorola XT720 are o camera foto de 8 megapixeli. Camera foto are un zoom foarte bun si face fotografii macro la o calitate ridicata.

#camera foto telefon mobil, #smartphone camera foto, #cele mai bune camere foto , #Telefoane mobile