China: smartphone-urile au depasit numeric telefoanele mobile

Luni, 09 Iulie 2012, ora 15:01
3634 citiri
China: smartphone-urile au depasit numeric telefoanele mobile

Vanzarile de smartphone din China au depasit deja livrarile de telefoane mobile din aceasta tara pentru prima data. Piata smartphone din China a depasit deja Statele Unite ale Americii in ceea ce priveste livrarile de dispozitive si activarile telefoanelor.

In ultimele trei luni, vanzarile de smartphone au atins 56,9% din piata dispozitivelor mobile din China, potrivit The Next Web.

Aceasta cifra este importanta, reprezentand o schimbare importanta pe piata din China ce arata interesul crescut al consumatorilor pentru dispozitive mobile avansate.

Numarul utilizatorilor activi de smartphone pe piata din China va depasi 200 milioane de persoane pana la sfarsitul anului 2012, conform unui studiu efectuat de Nikkoa Partners.

Sistemul de operare Android detine un procent de 55% pe piata smartphone din China.

Vanzarile telefoanelor cu tehnologie 3G au fost mai mari decat cele ale dispozitivelor cu tehnologie 2G. Au fost livrate aproximativ 190 milioane de telefoane 3G, comparativ cu 107 milioane de telefoane cu 2G.

40% din smartphone-urile vandute pe piata chineza vor costa mai putin de 200 de dolari pana in 2015, arata un studiu efectuat de firma Canalys. Smartphone-urile ieftine produse de firme precum Baidu sau Alibaba vor avea un rol important in cresterea pietei smartphone.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#China piata telefoane mobile, #vanzari smartphone China, #telefoane mobile China, #piata smartphone China , #Telefoane mobile