Concediat de Microsoft, angajat de Google

Marti, 22 Noiembrie 2011, ora 18:01
1551 citiri
Concediat de Microsoft, angajat de Google

Ce se intampla cu angajatii concediati de Microsoft pentru ca divulga lucruri confidentiale? Sunt angajati de Google. Joe Marini, angajatul Microsoft care a fost concediat in septembrie pentru ca a scris pe contul sau de Twitter detalii confidentiale despre noul Nokia Windows Phone, a fost angajat de gigantul Google.

Marini, manager al diviziei de dezvoltare a Nokia Windows Phone, a mentionat mai intai numele produsului, apoi l-a notat in functie de preferintele personale si a specificat ca i-ar fi placut ca telefonul sa aiba un ecran mai mare. Nu ar fi nimic gresit, daca telefonul ar fi fost lansat pe piata la vremea respectiva, scrie Business Insider.

El a parasit compania la scurt timp dupa incident, iar astazi el a scris, pe acelasi cont de Twitter care l-a bagat in bucluc, ca este angajat al Google.

El va trebui sa aiba grija la ce posteaza pe internet, sefii de la Google avand aceeasi politica de confidentialitate. Cu toate acestea, ei nu isi dau afara angajatii atunci cand isi injura sefii, asa cum fac multe alte companii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Nokia Windows Phone, #angajat Microsoft Google , #Telefoane mobile