Cosmote "se doteaza" cu trei noi telefoane LG L-Style

Marti, 12 Iunie 2012, ora 18:05
3681 citiri
Cosmote "se doteaza" cu trei noi telefoane LG L-Style

Trei noi modele LG din gama L-Style au intrat pe lista telefoanelor disponibile in magazinele Cosmote si Germanos, acestea avand un design modern si elegant, ecranul mare asigurand o experienta vizuala excelenta.

Gama de telefoane L-Style cuprinde trei modele de smartphone-uri denumite LG Optimus L3, L5 si L7, toate imbinand un design modern si tehnologia avansata, doua elemente definitorii ale brandului.

Optimus L3

Telefonul utilizeaza Android 2.3 Gingerbread, are un ecran touch TFT de 3,2 inci, o camera foto de 3MP, si se poate conecta la Wi-Fi.

Smartphone-ul poate fi cumparat cu un leu la abonament Cosmote XXL pentru doi ani (24,8 euro/luna) sau cu 599 lei, fara conectare.

Optimus L5

Acest telefon este usor de utilizat si de tinut in mana. Desi are o grosime de 9,6 mm, telefonul pare mult mai subtire, beneficiind de o tehnologie speciala - LG Floating Mass, care creeaza acesta iluzie.

Smartphone-ul are un touchscreen TFT de patru inci, cu o rezolutie de 320 x 480 pixeli, care asigura o vizualizare optima a fotografiilor si clipurilor video, dar si a mesajelor text. Conform producatorilor, telefonul este optimizat pentru utilizarea cu o singura mana, asigurand confortul persoanelor care duc o viata dinamica.

In plus, telefonul reuneste mai multe functii utile, precum Drag and Drop, sageti de selectie a textului sau functia QuickMemo, care permite capturarea imaginii afisate, adaugarea de notite si salvarea acestor informatii.

Telefonul functioneaza cu sistemul de operare Android, versiunea Ice Cream Sandwich. Dispozitivul cantareste 120 grame si are o capacitate de stocare interna de 2 GB, care poate fi extinsa cu pana la 32 GB cu ajutorul unui microSD.

Smartphone-ul LG Optimus L5 poate fi cumaprat cu 329 lei cu un abonament XXL pe doi ani (24,8 euro/luna) sau 949 lei, fara conectare.

Optimus L7

Acest dispozitiv este caracterizat drept un "smartphone rafinat". Telefonul beneficiaza de un touchscreen TFT de 4,3 inci si o rezolutie de 800 x 480 pixeli si de tehnologia NFC (Near Field Commnications). De altfel, LG Optimus L7 functioneaza cu sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Smartphone-ul are o camera foto de 5MP cu auto focus instantaneu si flash LED, dar si o camera frontala VGA perfecta pentru apelurile video. Capacitatea de stocare este de 4GB, dar poate fi extinsa pana la 32GB prin intermediul unui card microSD.

Telefonul LG Optimus L7 poate fi cumparat cu 499 lei cu un abonament XXL pe doi ani (24,8 euro/luna) sau 1.199 lei fara contract.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#telefoane LG, #smartphone LG, #serie noua telefoane LG , #Telefoane mobile