COSMOTE transmite prin Bluetooth ringtonuri si wallpapers cu Tiesto

Miercuri, 16 Mai 2007, ora 11:34
1306 citiri

La concertul Tiesto organizat cu ocazia lansarii serviciului de date mobile i-mode, COSMOTE comunica direct cu utilizatorii de telefoane mobile prin Bluetooth. Serviciul permite tuturor participantilor care se afla in perimetrul evenimentului si isi activeaza Bluetooth-ul sa primeasca gratuit o serie de ringtonuri si wallpapers (imagini) cu Tiesto, cel mai cunoscut DJ din lume, direct pe telefonul mobil, pe toata durata concertului.

Cosmote a mai utilizat serviciul ProxyCast in cadrul standului sau de la CERF 2007, unde a transmis prin Bluetooth un pachet multimedia constand in ringtonuri si wallpapers Tiesto, precum si un clip publicitar. Peste 1.000 de vizitatori ai standului Cosmote au primit pe telefonul mobil pachetul multimedia.

"ProxyCast este un serviciu de marketing cu permisiune care ne-a oferit posibilitatea de a ne surprinde in mod placut vizitatorii in cadrul CERF 2007 si a ne diferentia printr-o metoda inedita de comunicare, lucru evidentiat de numarul mare de vizualizari la CERF", a spus Tereza Valcan, Director de Relatii Publice, Cosmote Romania. "Suntem convinsi ca fanii DJ-ului Tiesto care vor participa la concertul live din Piata Revolutiei vor aprecia setul multimedia pe care Cosmote il va face disponibil gratuit prin intermediul serviciului ProxyCast", a adaugat aceasta.

"Tehnologia Bluetooth este unul dintre cele mai inovatoare suporturi de transmitere a mesajelor multimedia de orice tip", a spus Catalin Drula, Managing Director Personal Networks."ProxyCast este un serviciu flexibil si eficient pentru orice companie care isi doreste un canal inedit de comunicare cu clientii sai", a mai spus acesta.

Personal Networks a montat la standul operatorului de telefonie mobila un dispozitiv de transmitere a mesajelor prin Bluetooth. Dispozitivul a fost activ pe toata durata CERF si avut o raza de transmitere de 40 de metri. Pentru concertul de joi seara, acoperirea Bluetooth va fi extinsa pentru a cuprinde tot perimetrul Pietei Revolutiei.

Bloombiz